facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horta Degens

Horta Degens

Info

wij houden je langs deze weg op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes wat te maken heeft met tuin, dier, bbq, bakken, decoratie, ....... .

Adres: Oppelsenweg 22, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011814817
Stad: Zonhoven
Route: Oppelsenweg 22
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Horta folder, Horta Kuringen, Soorten bloem in Horta Kuurne, Horta folder Kumtich, Openingsuren Horta Lanaken, Horta Lochristi folder, Horta Bornem folder, Horta Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoalicious Zoalicious 2 km Only zoanthids to find over here :)
Maalderij Evers Maalderij Evers 2 km Maalderij Evers
Recensies
Prima zaak met een zeer ruim assortiment voor tuin en huisdieren. Goede parkeergelegenheid en supervriendelijk, behulpzame medewerkers! Deskundige uitleg gekregen bij onze vragen. Super tevreden met de aankoop van onze nieuwe kipjes! Altijd een bezoekje waard!
Op weg van Aldi Zonhoven naar huis zijn we hier even binnen gegaan om eens rond te neuzen naar iets bruikbaar. Strooizaad voor de vogels was hier voordelig geprijsd, dus hebben we een zak van 12kg meegenomen om als reserve thuis te hebben. Ook een doos met rattenvergif gezien we bij de kippen last van meerdere ratten hebben. Daarna even rondgekeken bij de kerstdecoratie. Hier hebben we een mooie Engel gevonden om bij de engelen collectie van mijn vrouw te voegen. Een gezellige winkel met een groot divers aanbod. Rolstoel toegankelijk en voldoende parking vlak aan de ingang.
Door vriendelijke persoon geholpen voor informatie over een nieuwe grasmaaier.
Toffe winkel grote keuze aan gereedschap alles voor dier en tuinbouw en vriendelijk personeel
Heb een super veterinaire, Altijd bereid om te komen . Ben echt tevreden van Anna is. Zeker een aanrader wanneer je een goede dierenarts zoekt .
Zeer uitgebreid gamma aan producten. Super vriendelijk personeel.
Super vriendelijk personeel en meer dan voldoende uitleg gekregen over onze interesse in een product. Na rustig overleg besloten om het product te kopen. Maar dan wel daar en dat is dan hun eigen verdienste . De eerste vleeswaren zijn gebakken op onze gloednieuwe buitenkeuken van Broil King Baron 440
Uiterst behulpzame mensen.De kerstversieringen worden er gepresenteerd alsof je in een droom bent.Gewoonweg prachtig.Zeer ruime artikelen van alles en nog wat.
Ruime keuze, vriendelijk personeel
Zullen er weer meer komen na aankoop vierkante meter tuintje. Kregen er goede raad evenals hulp om de hele boel naar buiten te dragen. Binnen een tijd ook een nieuwe hond! Hebben nu heel veel eigen groenten. Radijsjes zijn al op én de nieuwe geplant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid