facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horse Lovers Fun Vof

Horse Lovers Fun Vof
Adres: Meidoornstraat, 2400 Mol, België
Telefoonnummer: 0477 45 30 23
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Mol
Route: Meidoornstraat
Postcode: 2400


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 08:00–20:00

Recensies
Na 3,5 jaar een paard hebben en er nog niet op kunnen rijden werd de goesting te groot.nGelukkig kunnen we altijd een ritje gaan doen in Mol bij Marc van Horse Lovers Fun.nGoeie communicatie, bitloos en ijzerloos rijden, op maat van onze rij ervaring en 100% vrijheidsgevoel. Check! Ik heb met volle teugen genoten!
Ondanks de regen hebben wij een top rit gehad! Mooie omgeving, lieve paarden, goede begeleiding. Wij komen zeker nog een keer terug als de zon schijnt en er blaadjes aan de bomen zitten!
Heerlijke buitenrit gehad, mooi gebied om in te rijden. Op verschillende stukken lekker gegallopeerd
Wat een fantastische belevenis… begeleider Marc is een echte dierenvriend en zorgt de ganse tijd voor zijn gasten en dieren…. Genieten van de prachtige natuur op prachtige dieren!!! Kortom een onvergetelijke dag dewelke zeker nog eens zal gebeuren!!!nnDikke mercie voor de verjaardagsuprise voor mijn vrouwtje… ook de communicatie via Messenger verliep vlekkeloos!!! Een absolute aanrader!!!
Wat een fijne ervaring ! We waren een beetje aan de latere kant, maar toch heeft hij ons vriendelijk en openlijk ontvangen. Hij legt voor het vertrek ook nog even uit hoe je het best kunt doen met de teugels. Ookal ken je de paarden niet heb ik geen enkel moment bang gehad, de paarden doen eigenlijk gewoon wat hij zegt. Ze zijn heel erg goed afgestemd op hem.nKortom, een hele fijne ervaring, voor zowel gevorderden als beginners vind ik dit zeker een aanrader, onderweg trekt hij ook foto's, wat ook erg fijn is want je belevenis zal je ook achteraf weer herbeleven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid