facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor horlogedokter.be

horlogedokter.be

Info

horlogedokter.be
Passie voor horloges.

Aankoop. Verkoop. Herstelling.

Officieel verdeler van Pontiac en Zeppelin horloges.
ZRC horlogebanden.

Geschiedenis

De horlogedokter in Gistel vertelt een verhaal.

Een polshorloge, gebouwd om generaties lang mee te gaan,
een antieke klok van grootvader, een gouden polshorloge,
een erfstuk met emotionele waarde.

Verborgen in een lade of weggestoken op zolder.
Het doel van de horlogedokter is om deze
vergeten pareltjes terug van onder het stof te halen.

Alle herstellingen aan zowel polshorloges als klokken worden bij de horlogedokter eigenhandig uitgevoerd in het modern horloge-atelier te Gistel.

Uw klok of polshorloge nieuw leven inblazen
is voor mij het mooiste wat er is.
Bij de horlogedokter krijgt u steeds 1 jaar garantie op elke herstelling.

Bij de horlogedokter kan u terecht voor alle soorten herstellingen.
Van het vervangen van een batterij tot de meest gecompliceerde interventies in een mechanisch uurwerk.
Geen verrassingen, steeds een gratis prijsofferte.

De horlogedokter is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren
van alle soorten quartz (horloge met batterij) polshorloges.

Een herstelling is bovendien veel goedkoper dan een nieuw polshorloge aan te kopen,
zo kan u blijven genieten van uw vertrouwde polshorloge.



"horlogedokter_be heeft een passie voor tijdloze en duurzame polshorloges. Als gediplomeerd horlogemaker en gecertificeerd Omega Service Center heeft Dimitri oog voor elk detail.Officiël verdeler van Seiko, Pontiac, Zeppelin, Carl Edmond en Timex uurwerken, Swiss Kubik watchwinders en Rochet horlogebanden.Sterke service na verkoop. Alle herstellingen gebeuren in eigen horloge-atelier."
Adres: Koolaerdstraat 55, 8470 Gistel
Telefoonnummer: 0478/59.30.60
Stad: Gistel
Route: Koolaerdstraat 55
Postcode: 8470


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Horlogedokter openingstijden, Horlogemaker in de buurt, Horlogemaker Oostende, Herstellen horloges, Horloge hersteller, Zakhorloge maker, Horlogemaker Wetteren, Horloge batterij vervangen Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mels Jewels & Fashion Mels Jewels & Fashion 556 meter OPENINGSUREN Woensdag - Vrijdag: 14 18 uur Zaterdag: 10-12 14-18 uur Iedereen he...
Recensies
Vandaag langs geweest met mijn Rotorcraft Ocean om het armband in te laten korten. Direct geholpen, super vriendelijk. Heb ook een armband laten kiezen door mijn moeder voor haar horloge; mooie, kwalitatieve en goed geprijsde keuzes. Ik ben echt zeer tevevreden over de service en het advies. Ook is er een zeer mooie assortiment aan horloges in verschillende prijsklassen.
Niets anders dan 5 sterren voor u! Gisteren heb ik hier een Seiko 5 besteld via de webshop vandaag heb ik deze aangekregen en wat een geweldige service, de doos was super goed verpakt! Bij het openen van de doos kwam een super vriendelijke persoonlijke nota tevoorschijn wat laat blijken hoeveel passie deze man heeft voor zijn beroep!! Ook de pen en snoepjes waren een aangename verassing : Verder vond ik de webshop ook top, super gebruiksvriendelijk en overzichtelijk! Ik kan u alleen maar aanraden aan iedereen die een horloge zou willen en als ik zelf nog eentje nodig heb mag u er zeker van zijn dat ik die bij u bestel! Verder nog het beste en keep up the good work!! :
Wat een service! Hier ga je met een glimlach buiten. Ik kwam hier een nieuwe batterij voor mijn man zijn horloge halen, had niet verwacht zo vriendelijk en snel geholpen te worden... eerder reactie bij een juwelier te Brugge zorgden ervoor dat het horloge al een hele tijd in de kast lag. Nu zal ik niet meer twijfelen, hier kom ik zeker terug. Een echte aanrader.
Gisteren voor de eerste maal "op consultatie" bij de horlogedokter Dimitri van Gistel! Wat een vriendelijke ontvangst. In een mum van tijd werd mijn horloge voorzien van een nieuwe batterij! Een heel correcte klantvriendelijke man! Zonder te pushen ook het mooie certina horloge laten zien. Wat een mooie collectie is daar voorradig! Een adresje om te koesteren. Deze zaak verdient grootste onderscheiding. Mvg Martine
Mooie winkel op mooie locatie . Hele vriendelijke service zonder aandringen Luistert naar de klanten en geeft dan zijn mening pas . Voor herstellingen maakt hij onmiddellijk tijd . Als er iets is dat niet lukt of ander dingen moeten gebeuren zal hij het ook altijd eerst melden voor het wordt terug gemaakt . Top service en bediening .
Gisteren langsgegaan om 4 horloges te laten voorzien van een nieuwe batterij. Heel vlotte en vriendelijke service. Horloges daar gelaten en terwijl nog een wandelingetje gedaan. Als we terug kwamen was alles klaar en alle horloges werden juist gezet qua uur en datum. Aanrader! Wij gaan zeker nog terug.
Heel tevreden van deze horloge winkel. Ik ben zelf mijn horloge gaan kopen daar en kreeg heel veel nuttige uitleg over het uurwerk die waarin ik geïnteresseerd was.
eerste maal langs geweest met mijn Rodania, snelle analyse van probleem, snelle service en bij ophalen inderdaad vriendelijke en heel correcte man, alle nodige info duidelijk gekrgen , super, waren alle doktersbezoeken maar zo ! Top service !!
Steeds vriendelijk, behulpzaam, geduldig en professioneel. En dit bij elk bezoek. Ga er steeds voor de vervanging van de batterijen. Sinds kort een metalen horlogeband gekocht voor mijn duikhorloge en niets was te veel om mij te tonen en dit met de nodige tekst en uitleg. Een echte aanrader voor iedereen die van zijn uurwerk houdt. Net nog langs geweest daar mijn horloge te snel draaide. Ook hierbij snel en professioneel geholpen. Waarvoor dank.
Heel vriendelijke en professionele ontvangst. Batterij vervangen aan heel schappelijke prijs nergens goedkoper. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid