facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horecare

Horecare

Info

Grote keuze porselein, glazen, bestekken, kookpotten, klein keukenmateriaal, geschenkartikelen,...
www.horecare.be



"HoreCare is met zijn 30 jaar ervaring de specialist in horeca groothandel: porselein, bestekken, glazen, kookgerei, geschenkartikelen, … Voor professioneel gebruik en voor dagelijks gebruik. - HoreCare-kookwinkel: waar U volop inspiratie en tips voor de gedekte tafel krijgt en ontdek er de praktische keukenaccessoires. - HoreCare-food service: flexibel, snel en professioneel. - HoreCare-groothandel: al onze producten worden rechtstreeks ingevoerd uit verschillende landen en liggen bijzonder goed in de markt wat prijs-kwaliteit betreft. - HoreCare-agentuur: Porcelana Profesional"
Adres: Tulpenstraat 7, 9810 Eke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093859121
Stad: Eke
Route: Tulpenstraat 7
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Horecamateriaal Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Algemeen Schrijnwerk Laurens Van Cauwenberghe Algemeen Schrijnwerk Laurens Van Cauwenbergh... 2 km Wij doen algemeen schrijnwerk, zowel binnenschrijnwerk als buitenschrijnwerk. Kortom ...
Recensies
Fantastische service! Enkele weken geleden een Big Green Egg gekocht bij Kim en Mieke. Na een zeer degelijke en uitvoerige uitleg het goede formaat en wat nuttige accessoires bijgekocht. Enkele dagen later al gratis geleverd we wonen op 45 min. afstand van Horecare met opnieuw een privé workshop om ons goed op weg te helpen bij het gebruik van onze BGE. Intussen al zalig en lekker gegrild. Echter brak er intussen ook een vijsje af, waarschijnlijk door mijn eigen verkeerde handeling, en na een kleine contactame met Kim, stond hij hier een klein uurtje later al voor de deur! Euvel was snel gerepareerd en ook de andere vijzen werden nogmaals goed nagezien, kortom klasse! We kochten onze egg op goed gevoel en de kortingsactie was natuurlijk mooi meegenomen. Maar dus blijkt nu ook de servic na verkoop goud waard!! Zo zijn er niet veel zaken meer. Dikke merci Kim!!
Wat een Service bij horecare , Fantastische uitleg in de winkel en bij de levering een uurtje uitleg bij de eerste opstart. Het heeft al gesmaakt Nu verder experimenteren in het verhaal van de big green egg. Bedankt aan horecare voor de beleving . TOP TOP
Geweldig! Ik heb er afgelopen maand een Big Green Egg gekocht aan een zeer scherpe prijs. Kim was zo vriendelijk om deze aan huis te leveren én mij op weg te zetten door een persoonlijke demo te geven bij me thuis. Fantastische service dus. Zeer leuk om tips te krijgen van iemand die zo gepassioneerd is als Kim. Hopelijk kunnen Kim's workshops weer snel doorgaan want ik kan niet wachten om nog meer tips & tricks te ontvangen over de BGE.
Zeer goede uitleg in de winkel, en een excellente na-service. Een absolute aanrader!
Na lang twijfelen toch de stap gezet om een green egg aan te schaffen. In de winkel werd er al een uitstekende uitleg gegeven over de egg. De egg word aan huis geleverd en krijg je tevens nog eens een demo om je wegwijs te maken in het egg-gebeuren. Niets dan lof voor mensen van Horecare, een echte aanrader!!!
Dé winkel voor hobby- en andere koks. Warme ontvangst, professioneel advies, uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen.
Superleuke winkel om je uit te leven in het aanschaffen van allerlei kookmateriaal voor particulier en proffesioneel gebruik. Voor de bbqliefhebbers staat Kim altijd klaar voor een degelijke uitleg met kennis van zaken . Mieke zal u altijd de glimlach ontvangen en ongedwongen helpen als je het vraagt. Kortom : zeker een bezoek waard
Supervriendelijke mensen, een hele duidelijke uitleg. Zeker niet opdringerig,een echte aanrader. Mijn Big green egg koop ik zeker bij Herecare.
Hallo, Gisteren naar een cursus BGE geweest en het was top! Een echte aanrader voor wie zich in de wondere wereld van BGE wil verdiepen!
Een zaak met TOP-service, bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid