facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horbach

Horbach

Info

Wij installeren en onderhouden verwarmingsketels, airco's, boilers en regenwaterpompen.



"We zijn een installatiebedrijf gespecialiseerd in centrale verwarming en plaatsen van airco's. U kan bij ons terecht voor zowel renovatiewerken als nieuwbouw. Bij onze dienst na verkoop kan u terecht voor onderhoud verwarmingsketel en reparaties, zelf indien de installatie niet door ons is geplaatst. Voor depannage's, herstellingen en onderhouden van uw cv installatie komen wij bij u aan huis voor alle mazoutketels en gasketels. We doen vakkundig ketel onderhoud met de nodige attesten op alle merken zoals Junkers, Vaillant, Bulex, Viessmann, Weishaupt, Buderus, ... Wij plaatsen airco's en plaatsen ketels in Sint-Niklaas, Sint-Pauwels, Belsele, Stekene, Nieuwkerken, Sinaai, Waasmunster, Beveren, ..."
Adres:
Telefoonnummer: +32486136291
Stad: Sint-Pauwels


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Top Service voor een correcte prijs. In het najaar van 2022 een nieuwe gaswandketel laten plaatsen door Daniël en in juli 2023 een airco met buitenunit voor 3 binnenruimtes. Zelden zo’n efficiënte aanpak gezien met oog voor detail en vooral oor voor de klant. Op zoek naar verwarming of afkoeling, zeker Daniël contacteren. Je zal snel overtuigd zijn van zijn vakmanschap.
Vlot en correct advies in keuze van onze airco en de installatie. Betrouwbare partij om met samen te werken. We hadden een zeer goede ervaring.
Daniël is een bijzonder vriendelijke, correcte en communicatieve man die zijn stiel zeer goed kent. Hij is me komen helpen bij het analyseren en bestrijden van een zeer vervelend geurprobleem in een appartementsgebouw. Ik heb dat bijzonder gewaardeerd, want wij kenden mekaar voorheen niet, en hij had ook nooit aan die installatie gewerkt. Daniël had evengoed kunnen 'bedanken' voor deze opdracht, maar hij stond er voor mij. Als je een betrouwbare vakman zoekt voor sanitair of verwarming hoef je niet verder te zoeken.
Na het lezen van de vorige reviews, lieten we een offerte maken voor het plaatsen van airco. Snelle reactie op de aanvraag voor een plaatsbezoek/offerte. Vriendelijke, deskundige en correcte uitleg gekregen. Heel snel de offerte ontvangen die duidelijk en overzichtelijk was. Plaatsing verliep zeer vlot. Proper werk. Zeer tevreden van deze firma. We waarderen de persoonlijke aanpak van de zaakvoerder.
Super vriendelijke Mr. Mijn chauffage was kapot en hij is meteen de volgende dag komen kijken en twas gemaakt.
Wij zijn énorm tevreden van onze 2-jaarlijks onderhoud van de verwarmingsketel. De voorgaande firma's hebben nog nooit zo een grondig onderhoud uitgevoerd zoals deze firma. Belangrijke stukken die normaal 2-jaarlijks vervangen moeten worden, werden bij hem voor de eerste keer uitgevoerd. De kwaliteit-service is uitstekend!
Kwaliteit en snel! Absolute aanrader!
zeer tevreden, goeie vakman, nieuwe verwarmingsketel geplaatst, daarvoor enkele keren dépannage komen doen, zeer tevreden van
Geeft om kwaliteit en service. Stipt, eerlijke prijs en goede communicatie. Plaatste een nieuwe ketel + schouw, zoneventielen en verhoogde bestaande elementen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid