facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hope Wines

Hope Wines

Info

HOPE Wines staat voor kwaliteitsvolle wijnen uit alle windstreken.
Vergeten wijnen of hidden gems tot bekende wijnhuizen.

Boire Bon, C'est vivre bien!



"Hope Wines is een kleinschalige wijnshop die kwaliteitswijnen verkoopt rechtstreeks van de producent. Door ons rechtstreekse contact met de wijnboer staan wij garant voor de kwaliteit van ons aanbod. Verder willen wij onze klanten een uitmuntende dienstverlening aanbieden door snelle levering en professioneel wijnadvies.Onze wijnshop in Duffel is op vaste tijdstippen geopend maar ook steeds na afspraak. De webshop is altijd open en wij trachten de volgende werkdag te leveren. Tot slot zijn wij makkelijk bereikbaar en is er gratis parking in de straat of op maximaal 200m rondom de winkel."
Adres: Kiliaanstraat 60, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +32 495 57 23 58
Stad: Duffel
Route: Kiliaanstraat 60
Postcode: 2570


Recensies
Ik heb hier de 3 slechtste flessen gekocht in mijn bestaan . Bourgogne domaine Michel. Meursault Vieilles Vigne 40 euro. Dit had niks met Meursault te maken het was gewoonweg waterazijn met alcohol. Van de 3de fles ben ik de naam vergeten. Bij magnus en Topwijnen heb ik dit nooit voor. Er altijd boenk op. Zelfs in Delhaize hebben ze betere flessen. Vele van een wijnclubje voelen zich geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren. Ze vertellen wel wat drama over hun flessen en waar ze op bezoek zijn geweest. dat is nogal een prestatie . Mijn advies is, dokter blijf bij je leest . Wine hoop doet leven. Maar in mijn geval was het meer sterven. NOOIT MEER !!!
Heel vriendelijk geholpen
Gezellige wijnshop, interessante selectie, vriendelijke eigenaars die je graag bijstaan met raad, daad en een glimlach. Aanrader!
Vriendelijke ontvangst Heel goede uitleg
Geweldige kleine wijnwinkel met uitsluitend West-Europese wijnen. De eigenaren houden duidelijk van wijnen en zijn zeer deskundig en behulpzaam om ervoor te zorgen dat u naar huis gaat met de juiste wijn voor u. Ga wel voor betaalbare kwaliteitswijnen van met de hand geplukte wijngaarden. Ga niet voor een snelle in-en-uit omdat je wilt leren wat ze te bieden hebben. Selectie is ongeveer 60 tot 100 verschillende flessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid