facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoorcentrum Norman

Hoorcentrum Norman

Info

De juiste hulpmiddelen voor uw gehoorproblemen: hoortoestellen, accessoires en gehoorbescherming. Reken op ons voor vakkennis en persoonlijke service!

Geschiedenis

De juiste hulpmiddelen voor uw gehoorproblemen: hoortoestellen, accessoires, opladers en gehoorbescherming. Reken op ons voor vakkennis en persoonlijke service!



"Ons verhaal begint een 30-tal jaar geleden, wanneer Luc Norman de zaak start in Lochristi. Toen werd vooral gewerkt in optiekzaken en van thuis uit.In 2011 kwam zoon Nicolas in de zaak en was het beroep ook in volle verandering. Er werd dan ook beslist om een zelfstandig hoorcentrum in hartje Lochristi te starten. Dat is ondertussen uitgegroeid tot een bruisende zaak met grote expertise binnen de wereld van de audiologie.Vader Luc besliste in 2015 om de fakkel door te geven aan zoon Nicolas, nadat hij wist dat de zaak in goeie handen was."
Adres: Dorp West 5, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 093559616
Stad: Lochristi
Route: Dorp West 5
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Audioloog aan huis, Elektroakoestische verificatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orena Audiologie Orena Audiologie 6 km Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw gehoorproblemen. Gehoorproble...
Recensies
Altijd een super service! Vriendelijk, correct en hulpvaardig! Parking achteraan.
Supervriendelijk onthaal. Heel klantvriendelijk. Dankjewel voor de hulp!
Een klein mankementen...en even binnengestapt...zij had wel even tijd en heeft ons direct geholpen .dat noem ik nu eens een topservice...
Een concert meepikken zal er voorlopig even niet inzitten door corona, maar toch heel tevreden met mijn op maat gemaakte oordoppen. Top service door Angelique & Nicolas.
Hier wordt je gerustgesteld als oudere. Ik kom hier met mijn moeder van 92j. Wanneer je zo oud bent is het niet evident om te starten met een hoorapparaat. Maar je wordt hier vriendelijk bediend en geen enkele vraag is te veel.
Al jaren klant en altijd een top service
Gehoorproblemen dan moet je daar eens afspreken en je bent geholpen op de juiste manier,voor elk probleem en prijselijk.
Enorm vriendelijke en correcte service, super behulpzaam!
Gisteren een gehoortest laten afnemen. Deze vakbekwame mensen zijn SUPER lief en vriendelijk.
Goede service, amicale benadering, goede producten op maat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid