facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoorcentrum 2Sense

Hoorcentrum 2Sense

Info

2Sense is een hoorcentrum en logopedische praktijk, gevestigd in Tremelo.

Momenteel bestaat ons team uit twee audiologen en drie logopedisten.

Geschiedenis

2Sense is een hoorcentrum en logopedische praktijk, gevestigd in Tremelo.

Binnen het hoorcentrum willen we ons onderscheiden van andere hoorcentra op vlak van een uiterst professionele hoortoestelaanpassing. Gezien de combinatie audiologie- logopedie is hulp bieden aan mensen met een communicatieprobleem onze grootste doelstelling.

Door afname van verschillende objectieve testen en analyse van bijhorende resultaten proberen we het hoortoestel zo verfijnd mogelijk af te stellen. Dagelijks zetten we ons met hart en ziel in voor onze klanten. Inlevingsvermogen en geduld zijn onze twee grootste troeven. Rekening houdend met uw budget proberen we te streven naar een zo goed mogelijk gehoor.

Op technologisch gebied ontwikkelen de nieuwe innovaties zich in sneltempo. Als hoorcentrum is het onze taak deze nieuwe technologieen op de voet te volgen. Door regelmatig bijscholingen te volgen en congressen bij te wonen zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft.

Adres: Veldonkstraat 17, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/84.85.07
Stad: Tremelo
Route: Veldonkstraat 17
Postcode: 3120


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00

Recensies
Goede service
Goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid