facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Honesty - Virton

Honesty - Virton

Info

Découvrez en exclusivité (avant Immoweb, Immovlan,...) nos maisons, appartements, terrains et autres biens immobiliers à Virton et ses environs.



"Agence immobilière Honesty - Un autre concept de l'immobilier. Estimation gratuite de votre bien - Service de gestion locative - conseil en immobilier - Mise en location - vente de biens neufs. Honesty Un jour, Une vente"
Adres: Faubourg d'Arival 16, 6760 Virton
Telefoonnummer: +63223449
Stad: Virton
Route: Faubourg d'Arival 16
Postcode: 6760



op zoek naar gerelateerd: Honesty immo, Home Sweet Gaume, Sudimmo
Recensies
Snelle en perfecte verkooptransactie, met voorbeeldige betrokkenheid van de dossierverantwoordelijke
Goede reactiviteit voor het beantwoorden, maar niemand ging weg om spijkers met koppen te slaan: geen bevestiging voor de afspraak, geen terugbellen. We zijn het huis kwijtgeraakt zonder het zelfs maar te bezoeken of onze financiële situatie te delen. Jammer dat je eerlijke klanten bent kwijtgeraakt.
Bedankt voor je beschikbaarheid en je professionaliteit! Het is een groot genoegen u te kennen en snelle vastgoedoplossingen te hebben!!!
Een samenwerking die heel goed verloopt, zowel voor de verkoopafdeling als voor de verhuurafdeling. Een zeer attent team voor alle projecten
Personeel attent, vriendelijk en zeer goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid