facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Honesty - Arlon

Honesty - Arlon

Info

HONESTY - ARLON
Découvrez en exclusivité (avant Immoweb, Immovlan,...) nos maisons, appartements, terrains et autres biens immobiliers à Arlon et ses environs.



"Agence immobilière - Estimation gratuite"
Adres: ROUTE DE LONGWY, 572A, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: +63223449
Stad: Arlon
Route: ROUTE DE LONGWY, 572A
Postcode: 6700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Honesty immo, Honesty immobilier, Home Sweet Gaume, Honesty Quotes, Agence immobilière Arlon
Recensies
Uitstekende ervaring met het team, in het bijzonder Sophie die mijn dossier voor een appartement in Aarlen verzorgde. Ik heb veel bezoeken gebracht aan andere bureaus en Honesty is het meest efficiënt geweest. Ze vonden tijdens de hele operatie effectieve en snelle oplossingen! Ik adviseer met gesloten ogen! Bedankt!
Ik was student aan Honesty als onderdeel van mijn studie aan de Haute Ecole Charlemagne in Luik. Ik heb veel geleerd in een tijdsbestek van 4 korte weken. Hun diensten zijn gevarieerd en ze zijn bekwaam. Ik hoop er in mijn professionele leven, dat beetje bij beetje vorm krijgt, opnieuw mee te maken te krijgen. Dankjewel eerlijkheid.
Hallo, ik was blij dat de goed verkocht en dat het eerlijkheidsteam vriendelijk en attent was
We hebben via dit bureau gekocht en hebben geen klachten. Dankzij het team, uitstekende service
De agenten waren zeer responsief! De procedure was snel, we vonden gemakkelijk een flat en in het gebied dat we zochten. Een grote genade!
Super vriendelijk personeel, echt of niet aan de telefoon. Luisterteam. Dossieropvolging meer dan perfect! Bezoek met Sophie Evrard erg leuk. We hebben ons geluk gevonden, bedankt!
Veel dank aan Sophie Evrard voor haar professionaliteit, beschikbaarheid, goed humeur en empathie. We hebben meer vastgoedadviseurs zoals zij nodig.
We zijn blij dat we professionals zoals die van EERLIJKHEID hebben ontmoet!!! Dankzij jullie treden wij als huurders binnen een week in een heel mooi appartement!!! Heel erg bedankt!!!
Om met Honesty samen te werken, kan ik zeggen dat de bureaus de toepasselijke naam hebben Eerlijkheid = eerlijkheid in het Engels. Gepassioneerd, bekwaam, vriendelijk en klantenservice personeel. Een loyaal management dat zijn verplichtingen nakomt en altijd bereid is om te luisteren. *****
Vermijd als u een continue en strenge bewaking van uw eigendom wilt! Slecht beheer in het algemeen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid