facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Teamspirit

Hondenschool Teamspirit

Info

Hondenschool in Bonheiden-jonge enthousiaste instructeurs-honden opvoeden volgens de natuur-fan van dé César Milan-alle honden-alle rassen welkom-trainen in een gezellige sfeer-ook andere activiteiten (wandelingen,...)

Geschiedenis

Wij zijn een gevestigde waarde ondertussen als hondenschool in Bonheiden. Alle rassen zijn bij ons welkom. Wij werken in combinatie van beloningsgericht en en straffen op hondse manier. Cesar Milan zijn manier van werken is ook onze manier van werken.

Adres: Boeimeerstraat, 2820 Bonheiden
Stad: Bonheiden
Route: Boeimeerstraat
Postcode: 2820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adler Dogs Adler Dogs 3 km Proffecioneel geduldig en vol van juiste advies. Het gaat om de hond niet om het verd...
Bonheidense Hondenvrienden vzw Bonheidense Hondenvrienden vzw 3 km Heel blij om bij deze hondenschool te kunnen trainen. Professioneel advies keer op ke...
Recensies
Je kunt met de hond leuke dingen doen
Goede begeleiding, helpen van mijn varkentje een trouwe viervoeter te maken staan ook steeds open voor vragen te beantwoorden en tips te geven om naast de hondenschool men hond verder te begeleiden.
Zeer goede begeleiding, vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid