facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Kunos

Hondenschool Kunos

Info

Wij trainen volledig positief en beloningsgericht met voer en spel als beloning. Voor alle rassen, met/zonder stamboom en alle leeftijden (vanaf 7 weken).

Geschiedenis

Het doel van onze hondenschool is je hond zodanig opvoeden dat hij zich thuis voelt in onze maatschappij, zodat je met je hond overal kunt komen zonder andere mensen tot last te zijn. We trachten dit te bekomen door training, gebaseerd op wederzijds respect en door het hanteren van een aantal samenlevingsregels. Onder training, gebaseerd op wederzijds respect, verstaan we training op een positieve beloningsgericht manier zonder gebruik te maken van pijnprikkels.

De eerste les is een proefles en is gratis.

De lessen bevatten een mix van gehoorzaamheidsoefeningen (met een terugkoppeling naar dagdagelijkse situaties) en fun-oefeningen ontleend aan andere disciplines binnen de hondensport (behendigheid, dogdance, speuren, balans,...). In de puppyklas ligt er nog een extra accent op het socialiseren.

Adres: Bist 28b, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: [email protected]
Stad: Ekeren
Route: Bist 28b
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Border Collie Antwerpen, Hondenschool Glabbeek, Privéles jachttraining, Jachttraining hond Antwerpen, Speuren met je hond Antwerpen, Hondentrainer Brasschaat
Recensies
Zeer goede opleiding voor de hond. Vriendelijke lesgevers.
Honde zijn cool
Goeie school, staan ook open voor vragen en oplossingen voor gedrag in het dagelijks leven
Bijzonder aangename hondenschool. Maken je hond klaar voor de wereld op een aangename, positieve manier!
Goede lessen, vriendelijke trainers. Niet te grote groep. Geen mogelijkheid tot binnen trainen bij slecht weer.
Geweldige hondenschool! Gemotiveerde gepassioneerde lesgeefsters. Goed georganiseerd. Helemaal top.
Leuke hondenschool diervriendelijke manier om je hond op te voeden. En niet te vergeten ook het baasje krijgt opvoeding.
Vriendelijke mensen en een aangenaam cafeteria.
Goede hondenschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid