facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Amicus Groot

"Bij hondenschool Amicus Groot Ranst zijn alle honden van om het even welk ras of leeftijd welkom. Onze doelstelling is om van elke pup een volleerde hond te maken zodat je overal met je hond kan komen. Wij bieden verschillende disciplines aan: gehoorzaamheid, dogdance, agility en obedience."
Adres: Sint Jozef, 2520 Ranst
Telefoonnummer: +32472214567
Stad: Ranst
Route: Sint Jozef
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Amicus lesuren, Hondenschool Agility, Hondenschool regio Duffel, Hondenschool Booischot, Hondenschool agility Antwerpen, Hondentraining Antwerpen, Hondenschool Baas en hond, Hondenschool Boom park
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ridder-Goossens De Ridder-Goossens 3 km Voor aankoop, bestellen, reserveren en leveren of voor correct advies. Op Marc kan je...
Recensies
Eerst lijkt het een hele fijne hondenschool met hele goede begeleiding. Echter wordt er door de verschillende instructeurs verschillende zaken verteld. Waardoor je het steeds fout blijkt te doen in een volgende les en wordt het nogal verwarrend. De voorzitter kan heel negatief uit de hoek komen. Mijn hond ontweek haar steeds tijdens de les... Daarnaast zijn ze oldschool en promoot men nog steeds een slipketting/touw. Best jammer voor zo'n grote gekende school. Inmiddels in het 2e jaar hondeninstructeur. Jammer genoeg kan ik deze school helemaal niet promoten.
Hondenschool met aandacht voor individuele hondjes met hun probleempjes. Schitterende en bekwame lesgevers en ... Niet vergeten: een fantastisch terras met onnavolgbare bediening aan meer dan democratische prijzen!
Leuke hondenschool. Aangename locatie met een mooi terras en ruime, goed aangeklede kantine. Toffe en geëngageerde lesgevers. Alle rassen zijn welkom en er wordt evenveel aandacht besteed aan wedstrijdspelers als aan niet-wedstrijspelers. Een echte aanrader voor de trouwe viervoeter en zijn baasje.
Kunnen instappen met al een oudere hond en meteen goed begeleid! Ik ben hier zeer tevreden. Ook zeer warm onthaal en vriendelijke mensen.
Toffe honden school. Altijd sfeer. Leuke locatie.
goede hondenschool met uitgebreide variatie aan mogelijkheden agility, obidience,doggydance....
Heel goede beloningsgerichte hondenschool. Met vriendelijke en geëngageerde lesgevers die je alles heel duidelijk uitleggen en goede tips geven.
Heel tevreden over de hondenschool zowel het baasje als het hondje
Steeds als bezoeker, maar socialisatie en brevet prima geregeld en heel vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid