facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondensalon Vacht en Bont

Hondensalon Vacht en Bont

Info

Bij Hondensalon Vacht & Bont wordt jouw trouwe vriend met alle verdiende liefde verzorgd

Geschiedenis

Welkom bij Vacht & Bont

Mijn naam is Dorien De Leeuw en ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Syntra te Asse

Bij hondensalon Vacht & Bont wordt uw hond op een rustige manier verwend, zodat hij/zij gelukkig terugkeert naar huis en de volgende keer ook graag weerkomt!

Van een Chihuahua tot een New Found Lander

Van korthaar tot langhaar

van zacht tot ruw

Iedere viervoeter is WELKOM!



"Welkom bij Vacht & BontMijn naam is Dorien De Leeuw en ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Syntra te AsseBij hondensalon Vacht & Bont wordt uw hond op een rustige manier verwend, zodat hij/zij gelukkig terugkeert naar huis en de volgende keer ook graag weerkomt!Van een Chihuahua tot een New Found LanderVan korthaar tot langhaarvan zacht tot ruwIedere viervoeter is WELKOM!"
Adres: Assesteenweg 62, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 0478187200
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 62
Postcode: 1740


Recensies
Verschrikkelijke ervaring! Ik ben hier 1x naar toe geweest met mijn dwergkees die een heel mooie volle vacht had, bij het aankomen vraag ik aan Dorien om zijn vacht lang te laten en bij het ophalen vind ik hem volledig KAAL geschoren terug! Een goede trimster zou ook moeten weten dat honden met een dubbele vacht helemaal niet mogen geschoren worden tot aan de ondervacht! Sindsdien heeft hij blijvende problemen met zijn vacht. Toen ik vroeg waarom ze dit had gedaan kreeg ik een ongemakkelijke glimlach en een 'sorry' terug. Ik raad deze plek dan ook 100% af!
Dorien is supervriendelijk zowel voor de viervoeters als voor hun baasjes. Onze hond gaat al kwispelend binnen en komt al kwispelend en netjes gewassen en geknipt terug buiten. De laatste keer had hij een probleem aan 1 van zen nagels en deze werden ook netjes bij geknipt.
Heel vriendelijk en nagels van mopshondje perfect geknipt.
Ik en onze hond mazzel zijn heel tevreden
Het beste !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid