facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondensalon Pat

Hondensalon Pat

Info

Luxe hondensalon voor grote en kleine rassen
Behandelingen:
- Trimmen
- Scheren
- Knippen
- Wassen
Enkel op afspraak!
Gelieve telefonisch je afspraak te maken.

Geschiedenis

Onze zaak werd opgericht in de winter van 1990. Wat begon als een hobby met zorg voor dieren werd snel een voltijdse job. In 2010 besloten we een volledig nieuw kapsalon te bouwen. Het werd al snel duidelijk dat onze dochter ook de passie deelde voor dieren en kwam onlangs ook in de zaak. We zorgen ervoor dat we steeds op-to-date blijven van de nieuwste technieken zodat we uw huisdier met de beste zorgen kunnen verwennen. We hebben ook oog voor service, mensen van de streek kunnen steeds gebruiken maken van onze ophaaldienst.

Adres: Rijkenhoek 19/1, 9240 Zele
Telefoonnummer: 052/44.43.24
Stad: Zele
Route: Rijkenhoek 19/1
Postcode: 9240


Recensies
Heel tevreden, mensen zijn zeer vriendelijk en erg behulpzaam.
In de afgelopen vier jaar is alleen Pat in staat om kordaat, rustig de nageltjes van mijn hond te knippen. Professioneel, vriendelijk, ook in zeer drukke omstandigheden, netjes, flexibel, correcte prijzen. Absolute aanrader
Heel vriendelijk, je kan je hond er zelf komen wassen op afspraak dus dat is heel handig voor onze grote hond
Ga hier mijn hond in de selfdoggywash wassen. Is in de eigenaarers haar zaak zelf na haar uren waar je terecht kan. Super gemakkelijk, doe je er een uur over of anderhalf maakt allemaal niet uit.
Al jaren onze vertrouwde kapster.Ook de dochter is super goed bezig. Onze kleine spruit, nanou en lasa mimi gaan er graag .Bedankt aan beide .
Super sevice en zeer vriendelijk.je kan ook zelf je hondje gaan wassen.mijn hondje belle vind het leuk daar, ze houd wel niet van de haardroger .
Gewoon super, vriendelijk en uitstekende service.
Ga daar al paar jaar zeer tevreden en vriendelijk top
Gebruik gemaakt van de doggyselfwash en was super. Super om mijn hond zelf op een relaxte manier te wassen.
Enkel op afspraak zo blijft de wachttijd beperkt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid