facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondensalon Bocani

Hondensalon Bocani

Info

Gediplomeerd hondentrimster sinds 2003. Verzorging van alle rassen, groot en klein. Op afspraak.

Geschiedenis

Uw hond is uw beste vriend, uw levensgezel, en verdient dus de beste verzorging. Zijn vacht moet regelmatig gewassen, geknipt, geschoren of getrimd worden... Ook de nagels moeten worden bijgeknipt, de oren onthaard en schoongemaakt.
Of u een rashond heeft of niet, gladharig, langharig of ruwharig is… Elke vacht vraagt om enige verzorging.
Voor al deze speciale behandelingen doet u best beroep op een gediplomeerd hondentrimmer.

Veerle Luppens, hondenliefhebster in hart en nieren, verzorgt sinds 2003 elk type hond in haar Hondensalon BOCANI. Zij luistert naar uw wensen, geeft advies over de verzorging van uw hond en streeft naar het allerbeste resultaat, zowel voor u als voor uw hond.

Bij de inrichting van Hondensalon BOCANI werd in de eerste plaats gedacht aan de veiligheid en comfort van uw hond (anti-slipvloer, airconditioning, wachthokjes). De modernste apparaten in de branche (krachtige haardrogers, droogcabine, in hoogte verstelbaar elektrisch bad en trimtafels), aangepaste shampoos, en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat elke hond de zaak piekfijn verlaat.

Een behandeling in de trimsalon is uitsluitend op afspraak.
U beschikt niet over vervoer? Geen nood, mits een kleine vergoeding wordt uw lieveling aan huis opgehaald en teruggebracht.

Adres: Baron de Meerstr 17, 9310 Moorsel (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 0476935518
Stad: Moorsel
Route: Baron de Meerstr 17
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: Hondenkapsalon Aalst, Hondenkapsalon Lebbeke, Hondentrimsalon Buggenhout, Hondenkapsalon aan huis Aalst, Hondenkapper Erpe-Mere
Recensies
Weer eens bedankt om onze schat zo mooi te maken
Fantastische mensen om je hond te trimmen/knippen... Altijd fris en fruitige hondjes achteraf! Ik raad deze plaats ten zeerste aan!
Zeer vriendelijk en enthousiast, de hondjes worden daar Super verzorgd....mensen met hun hart op de juiste plaats....een echte aanrader en onze lieverds gaan graag voor hun totale verzorging bij het Bocani team
Het trimsalon die uw viervoeter laat stralen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super ! Wij hebben een hondje met een heel moeilijk karakter en we kunnen toch steeds bij Veerle terecht ! Professioneel !
Jouw diertjes worden daar heel goed verzorgd,in de beste omstandigheden,aan schappelijke prijs
Max onze cavalier King charles komt altijd supermooi en heel verzorgd terug, zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid