facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenkapsalon Loekies - Willebroek

Hondenkapsalon Loekies - Willebroek

Info

Hondenkapsalon Loekies schenkt de nodige aandacht aan het professioneel verzorgen van uw geliefde viervoeter.

Geschiedenis

Hondenkapsalon Loekies schenkt de nodige aandacht aan het professioneel verzorgen van uw geliefde viervoeter. Met de grootste zorg en inspanning wordt ervoor gezorgd dat uw hond er steeds mooi bijloopt.

Iedere hond is welkom bij hondenkapsalon Loekies, Na afspraak!

Elien De Smedt
Gediplomeerd hondentrimster

Adres: Dendermondsesteenweg 80, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 0477979344
Stad: Willebroek
Route: Dendermondsesteenweg 80
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Hondenkapsalon Willebroek, Loeky Hondenkapsalon
Recensies
Al enkele jaren ga ik met mijn maltezer in dit kapsalon. Eline is een zeer vriendelijke,spontane dame . Ze doet haar werk zeer goed en ze neemt er ook de tijd voor.Ook heel hygiënisch Zeer tevreden,daarom ook een hoge score.
Steeds perfect geknipt!
Lisa is tip top in orde gemaakt door Elien! Ik ben heel tevreden en wij komen zeker terug. Elien is heel lief voor de diertjes , top!
Zeer tevreden van en niet te duur . Top werk geleverd
Ge hebt ons dotje weer heel mooi gemaakt Toppie
Super lief en vriendelijk
Slechte kennis over grote honden. Ze vernietigt het haar van mijn hond mijn bernen senen. Was mijn fout om naar een frietplaats te zoeken. Voor mijn hond duurt normaal elke kapper drie uur, maar hij nam er niet eens twee. Ze knipte het haar met een machine in plaats van te borstelen en knipte het mooi zoals het hoort. Het haar is overal anders, kort en lang... Een regelrechte ramp. Ik zou deze plek nooit aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid