facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenkapsalon Kitana

Hondenkapsalon Kitana

Info

Onze missie?!
Uw hond met veel passie en oog voor detail te verwennen’

Geschiedenis

Hondenkapsalon Kitana is al jaren een gevestigde waarde in het hartje van Sint-Lievens-Houtem. Deze zaak straalt pure Dog Wellnes uit. Een volledig team staat garant voor de vachtverzorging van uw viervoeter. Hondenkapsalon KITANA is ontstaan uit de creativiteit van een ondernemend trimmersteam dat krachten noch inspanningen spaart om grenzen telkens opnieuw te verleggen. Wat ooit begon met het graag zien van honden, is nu uitgegroeid tot het streven naar perfectie en de wijsheid dat nooit niemand genoeg kent van zijn vak. Dit streeft Kitana elke dag na bij het verzorgen van uw hond.

Hun motto is duidelijk: ‘ Onze missie: Uw hond met veel passie en oog voor detail te verwennen’
In een up-to-date vernieuwde zaak, verwelkomen zij U en uw viervoeter met de grootste zorg.
Met het oog naar de wensen van de klant en de gouden regels i.v.m. vachtverzorging creëert Kitana een soort van kunst met schaar en trimwerk. Met de grootste inzet en motivatie knippen zij uw hond, van showhond tot bastaardje, tot een hoogstaand staaltje kunstwerk.

“ service is een heel belangrijke troef van en voor ons: vooral tijd voor advies in een wereld waar nooit tijd is.” Zegt Kitty Ponnet ( zaakvoerster). “De belangen van uw hond staan op de eerste plaats, alsook begeleiden wij U graag met raad en informatie betreffende de vachtverzorging van uw hond.”


Kitty legt de lat immers heel hoog als het om kwaliteit en service gaat en schoolt zich constant bij in binnen- en buitenland. Ze wordt in haar salon bijgestaan door een team van medewerksters die elk gespecialiseerd zijn in bepaalde hondenrassen en vachten van de hond. Door hun gedrevenheid en perfectionisme neemt het Kitana team ook deel aan Internationale knipwedstrijden, waar ze al vele prijzen in de wacht hebben gesleept. Verschillende Bronzen, zilveren en gouden medailles staan op hun palmares. Hierdoor wordt bewezen dat ze hun vak door en door beheersen.

Adres: Edgard Tinelstraat 5, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 053625378
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Edgard Tinelstraat 5
Postcode: 9520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Goede service voor Pakistani....belgen kunnen nog iets leren
Beste' unieke behandeling.is meester in haar vak.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hondenkapsalon Kitana met het openbaar vervoer


Sint-Lievens-Houtem Kerk 90 meter
92
Sint-Lievens-Houtem Kerk 90 meter
385
390
Sint-Lievens-Houtem Kerk 100 meter
92
Sint-Lievens-Houtem Kerk 100 meter
390
Sint-Lievens-Houtem Kerk 140 meter
46
47
49

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid