facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenhotel 't Hoogstehof

Hondenhotel 't Hoogstehof

Info

Deze pagina gaat over het hondenhotel 't Hoogstehof .
Hier vind je de maandelijkse nieuwsbrief , weetjes en leuke foto's .



"Hondenhotel 't Hoogstehof is al bijna 40 jaar gepassioneerd door honden .Jullie 4voeters kunnen bij ons terecht terwijl jullie genieten van de vakantie of andere activiteit .Bij ons is ELK ras welkom .Je kan bij ons héél het jaar terecht , ook al is het maar voor 1 dag .Kom ons vrijblijvend bezoeken .U krijgt dan een rondleiding en kan je al uw vragen stellen .Voor meer info bezoek onze website .Onze facebook pagina : hondenhotel thoogstehofof bel ons 03/ 889.43.46Mvg Ugo De WachterZaakvoerder"
Adres: 't Hoogste 25, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 03/889.43.46
Stad: Bornem
Route: 't Hoogste 25
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Hondenhotel Mechelen, Hondenhotel Temse, Hondenpension Buggenhout, Hondenhotel prijs, Hondenhotel Antwerpen, Hondenhotels, Hondenhotel Sint-Niklaas, Hondenpension Lebbeke
Recensies
Milo en Mocca zijn supergoed verzorgd tijdens hun verblijf. Mocca wou eerst niet eten en dat hebben ze prima opgelost door met ons direct te communiceren.
Dit verdiend enkel en alleen een goede review..Ik had opvang nodig voor mijn kleine hond gedurende 3 maanden wegens verblijf in het buitenland. Een lange periode en ik had daar eerlijk gezegd een schuldgevoel over. Onterecht want hij werd daar echt wel goed verzorgd. De ruimte waarin hij verbleef was kraakproper zoals overal daar met een mooie hygiënische mand gevuld met zacht materiaal. Ik mocht ook zijn persoonlijke spullen meebrengen zodat hij zich wat meer thuis voelde. Hij kon zowel binnen als buiten wat leuk is voor wat afwisseling. Zoals beloofd werden er ook wekelijks foto's en filmpjes doorgestuurd zodat je alles kon volgen..vooral de individuele bezoekjes aan de speelweide waren hoogtepunten..Er werd dus niet alleen aandacht besteed aan de voeding en de nodige medicijnen indien nodig maar ook aan de emotionele behoeften. Je moet dus echt niet twijfelen om je hond hier achter te laten. Hij/zij is in goede handen bij deze vriendelijke ervaren begripvolle eigenaar. Men doet er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Toplocatie!!
Een zeer hondvriendelijk verblijf met een correcte en zeer vriendelijke ontvangst! Van enige stress bij de hond is er geen sprake. Hij komt even relaxed terug als zijn baasje uit zijn vakantie…
Wij zijn super blij met deze eerste ervaring! Onze hondjes zijn daar 7 dagen geweest en hebben daar goed gegeten, goed geslapen en gespeeld. Uit de foto's die we dagelijks kregen bleek dat ze zich daar goed hadden en dat er dagelijks tijd voor hen werd vrijgemaakt. Wij raden dit zeker aan en zullen nog gebruik maken van deze service als we ze nodig hebben. Zeker een aanrader.
Alles tip top in orde! De instelling is gebouwd door hondenliefhebbers. Alles is gemaakt voor het comfort en hygiëne van de hondjes! Van de hygiënische vloeren tot en met de warmte lampen! Wij hechten veel belang aan de mensen bij wie we onze Dobermann achterlaten. Na een goed gesprek met de uitbater waren we meteen gerust! Alle hondjes worden daar als individu behandeld.
Zorg heel goed voor onze Sultan amerikaanse stafford 11 jaar Super bedankt en volgend jaar Kom sultan zeker terug mvg
Niets dan lof voor 't Hoogstehof! Vriendelijke ontvangst en rondleiding, alles heel proper en net, veel liefde voor de honden die ze ontvangen, ... Mijn 11m oude hondje ging voor eerste keer op dierenhotel en kwam super relax terug. Op de foto's die ik kreeg van de wandeling en speelweide waren overduidelijk van een blije hond. Je merkt aan alles dat de honden en hun welzijn centraal staan.
Super tof en goed hondenhotel! Een echte aanrader! Mijn hond Zeus is er voor de eerste naar toe gegaan. En hij heeft hem heel goed gehad. Nogmaals dikke merci!!
Beste hondenhotel en doggywash! Direct een goed gevoel bij alsk een rondleiding had gekregen, duidelijke uitleg en alles laten ze je zien. Vandaag voor de eerste keer ook eens de doggywash geprobeerd, enorm veel hulp gekregen en uitleg! Zeer tevreden over en een echte aanraden zowel voor het hotel als voor de doggywash!!
Voor Lalka was het de eerste keer dat ze 3 weken op hondenhotel mocht gaan. Elke dag foto's toegestuurd gekregen of filmpjes. Ze had het volledig naar haar zin! En ze ruikt even goed als hoe ik ze heb afgezet geen onaangename hondenstank Bedankt voor de goede zorgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid