facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondapark Olmen

Info

U kunt steeds bellen vanf 11.00 uur op 011/402806 om te controleren dat het geopend is .Bij extreme weersomstandigheden wordt het park gesloten.

Adres:
Telefoonnummer: +32 (0)11 40 28 06
Stad: Olmen



op zoek naar gerelateerd: HondaPark Olmen inschrijven, Hondapark Olmen openingsuren
Recensies
Honda park willen ze wegdoen is al jaren een trek plijster voor motorcrosser... het park was er voor dat de bewoners er rond zijn komen wonen en nu willen ze het park sluiten dit mogen we niet laten gebeuren omdat de omwonenden last hebben van lawaai daar hadden ze maar moeten aandenken voor ze er kwamen, wonen en goedkoop konden bouwen
Altijd proper en netjes onderhouden circuit!
Heel goed parcour, ze weten als het slecht weer is of het nog doenbaar is om te rijden. Ze zijn ook super vriendelijk. Niks op aan te merken.
Offroad initiatie was een super toffe ervaring, met een ervaren en geduldige instructeur. Merci Vic!
Men kan er iets drinken en naar de training motorcrossers kijken als motor liefhebber zeer fijn
Er zijn 2, eigenlijk 3 circuits zodat er kan gereden worden naargelang leeftijd of ervaring. Circuits zijn ok. Ik mis wel de gelegenheid om te kunnen verfrissen. Uitbater en personeel zijn vriendelijk.
Super! Les is heel interessant. De opbouw van de les is heel goed. Technische oefeningen met veel tips en tricks! Aanrader!
Super circuit, voor groot en klein. Kids vinden het oefencircuit geweldig en het is overzichtelijk voor de toeschouwers
Goed onderhouden motorparadijs.
Mooi circuit voor jong en oud, goed onderhouden alleen iets duurder dan gemiddeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid