facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HomeMade

HomeMade

Info

Brunchen, catering, het organiseren van je volledig event, vergaderzaal, broodjes... Vraag vrijblijvend wat HomeMade voor je kan betekenen!

Adres: Hoogstraat 270, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +32478586839
Stad: Duffel
Route: Hoogstraat 270
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: Paella aan huis prijs, Paella 30 personen, Reuze paella, Paella live cooking, Paella aan huis Gent, Paella aan huis Antwerpen, Paella aan huis Brugge, Paella aan huis Halle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HMeventing HMeventing 5 meter HMeventing biedt paella-, wok- en pastaconcepten aan. We staan garant voor een persoo...
Huis Van Dijck Huis Van Dijck 8 km Jullie behartigden gisteren de catering in onze unieke feestzaal Theadrome Wilrijk.He...
Recensies
Bij deze ben ik graag de eerste reviewer! Zeer leuke ervaring! Alles super vers en lekker! Zeer veel keuze uit brood en beleg, zowel zoet als hartig. Een rozijnenbroodje om u tegen te zeggen! Een gezellig stekje ook! Dikke aanrader! Ook de bediening tip top, iedereen die er werk is eens een woordje komen zeggen en alles werd met een glimlach aan tafel gebracht. Allen daarheen, wel op tijd vastleggen want de plaatsen zijn beperkt.
We deden beroep op HomeMade voor de catering van het verjaardagsfeestje van onze zoon: een koud buffet op maat, we werden heel goed geholpen, alles werd mooi geleverd zoals afgesproken en het was superlekker en ook zeer ruime porties! Absoluut waar voor ons geld gekregen en voor herhaling vatbaar!! Dubbel en dik tevreden!!
HomeMade verzorgde de hapjes en het buffet tijdens de communie van onze zoon! Alles tip top inorde! Jullie hebben ons echt in de watten gelegd en weten ook waar we moeten zijn bij onze volgende feest! Bedankt om zo goed voor ons te zorgen!
Lekkere brunch op een prachtige locatie met een huiselijke sfeer. Uitgebreid aanbod in zowel zoet als hartig eten: koffiekoeken, yoghurt, fruitsalade, cake, pastasalade, gerookte zalm, paté etc. Ook de bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker een keer terug.
Homemade verzorgde de receptie van het pensioen van mijn man bij Atos in Zaventem. Alles werd netjes ter plekke gebracht. Uitstekende communicatie rond de bestelling. Lekkere hapjes en broodjes. Uitermate verzorgd! Voor herhaling vatbaar.
Alles is heel lekker en vers gemaakt! De bediening is ook echt top. Er is heel veel keuze, ikzelf eet geen vlees en er was dus ook een vegetarisch assortiment voorzien, dat is een dik pluspunt. Ik ga zeker vaker komen naar HomeMade!
Goed ontvangst met een heel positieve sfeer. Zeer vriendelijk en de chef is zeer open en hartelijk. Heel unieke en fijne ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mooie en gezellige locatie. Uitgebreid en lekker buffet met vers gebakken pistolets, huisgemaakte slaatjes, heerlijke fruitsla... aan een democratische prijs. Vriendelijke bediening. Een absolute aanrader!
Super lekker eten, schappelijke prijzen en een hele vriendelijke bediening! Het was een geweldig aangenaam bezoek! Wij keren zo snel mogelijk terug.
Lekkere paella gaan afhalen even opwarmen en klaar echt een aanrader top mensen, eten met liefde gemaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid