facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Home2sell

Home2sell

Info

Home2sell biedt een innovatieve manier om uw eigendom zélf te verkopen zonder de hoge makelaarskosten.
Benieuwd? Bezoek onze website



"Home2sell biedt een innovatieve manier om uw eigendom zélf te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar.Wij ondersteunen eigenaars bij de verkoop van hun eigendom met resultaatgerichte marketing en advies, zonder de hoge makelaarskosten die daaraan verbonden zijn."
Adres:
Telefoonnummer: 0474 644 899
Stad: Ledegem



op zoek naar gerelateerd: Huizen te koop zonder makelaar, Immo verkopen, Te koop huis uit de hand, Te koop uit de hand, Huis verkopen in België, 2 Huizen te koop, Uit de HAND te koop regio Ledegem, Te koop Stationsstraat Ieper
Recensies
Ik ben zeer tevreden over de diensten van home2sell: vlotte opmaak van een professionele advertentie voor ons pand in Brugge op de reien, snelle reactie en feedback van hun medewerkers , advertentie verschijnt op alle mogelijke immo websites en de advertentie leverde heel wat concrete contacten en bezoeken op, tot zelfs van een Amerikaan.
Verkoop van mijn woning verliep bijzonder vlot dankzij professionele aanpak, goede tips, topfotograaf en de nodige creativiteit bij beschrijving van de woning. Een aanrader!
Zeer tevreden over de professionele aanpak en het uitgebreide diensten pakket en dit aan een zeer redelijke prijs. Beginnend met de mooie foto reportage van onze woning, gevolgd door een correcte en realistische waarde bepaling. Nadien wordt de woning geadverteerd op de alle immo-sites. Vlotte communicatie en advies doorheen het ganse doch kort verkoop traject. Een aanrader voor wie een beetje van aanpakken weet en veel geld wil besparen op de commissie van immo kantoren.
Zeer tevreden, professionele aanpak, goede uitleg ,tips en ondersteuning voor de verkoop, steeds bereikbaar indien vragen, Jelle denkt ook mee naar oplossingen,. Zeker een aanrader!!
Super vlotte samenwerking! Alles werd snel opgestart en we zijn zeer goed ondersteund bij de verkoop van onze woning, Jelle was telkens bereikbaar voor tips of hulp. Het is ook een pak goedkoper dan een makelaar! Zeer tevreden, aanrader!
Een vastgoedexpert met een hart voor mensen: zelden nog te vinden! Zeer professioneel, iemand waar je op kan rekenen, iemand die je kan vertrouwen.. Dit is meer dan top service! Een aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen zonder dure makelaarskosten en die graag iemand wil die dicht bij de mensen staat. Dikke aanrader. Ben erg tevreden!
Zeer tevreden van Jelle zijn aanpak , is correct , open en betrouwbaar. Een aanrader en je leert er zelf enorm veel van .
Woning verkopen zonder makelaar zorgt je voor wat extra budget om wat anders mee te doen
Super tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid