facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Home Vogelzang

"We zijn een woonzorgcentrum en een serviceresidentie, waar we garant staan voor een optimale zorgverlening. Een aangenaam en comfortabel verblijf, tegelijk met respect voor ieders privaat leven en met volle aandacht voor psychische en gevoelsmatige opvang."
Adres: 290 Tervuurse Steenweg, 3001 Leuven
Telefoonnummer: +3216279711
Stad: Leuven
Route: 290 Tervuurse Steenweg
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: Woonzorgcentrum Heverlee, Vogelzang rusthuis Heverlee, Vogelzang Brugge, Vogelzang Kumtich, Sociale dienst Vogelzang, Home Vogelzang Facebook, Vogelzang Herentals, Rusthuizen Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijlehof Dijlehof 2 km Het Dijlehof is een zeer grote aanrader om een pauze te pakken na/tijdens fietstochte...
KinesitherapieMove KinesitherapieMove 3 km Ik had in mijn leven nog geen kinesistenpraktijk van binnen gezien tot ik vorig jaar ...
Woonzorgcentrum Booghuys Woonzorgcentrum Booghuys 3 km Van harte welkom op de pagina van het Booghuys.
Lifeloops Lifeloops 4 km Procesverbeteraar Lean in de zorg, woonzorgcentra, cursus zelfmanagement voor seniore...
Woonzorgcentrum Ter Putkapelle Woonzorgcentrum Ter Putkapelle 7 km Van harte welkom op de pagina van het woonzorgcentrum Ter Putkapelle te Wilsele.
Recensies
Over mensonterende omstandigheden in kortverblijf is lijst lang. Gelukkig herplaatst en na een week kan ik zeggen: dag en nacht verschil in zorg, aan dezelfde prijs. Kies dit niet voor je ouders/grootouders. Enkel sociale dienst is ok.
Mijn moeder is gisteren opgenomen voor korte duur kan zich niet verplaatsen wegens breuken . Zij heeft er een nachtmerrie van over gehouden . Als je 's nacht moet plassen dan vragen ze je om het op te houden tot de volgende morgen .... de lijst is lang . Mensen wees voorbereid eer je begint .
Mijn moeder is er in kortverblijf geweest, het was zeer onpersoonlijlk. We moesten zelf zo veel mogelijk aanwezig zijn omdat mijn moeder volledig afhankelijk was en ze behandeld werd als een nummer. Jammer voor de mensen die er werken die nog wel gemotiveerd waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid