facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holsteenhoeve

Adres: Holsteenweg 28, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: +32 11 / 81 50 86
Stad: Zonhoven
Route: Holsteenweg 28
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Holsteenhoeve menukaart, Restaurant Zonhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Gouden Friet Frituur De Gouden Friet 3 km Zeer vriendelijk, voor iedere klant een gesprekje!!! Vlotte bediening , de hamburger ...
Sans Gêne Sans Gêne 3 km Zeer lekkere pasta met parmaham en asperges suggestie. Heel mooie portie. Een aanrade...
FRITUUR 2000 FRITUUR 2000 3 km Heel toffe mensen,genegen en steeds met de toepasselijke vraag,hoe gaat het,heel lief...
Lunch Garden Lunch Garden 6 km 1ste keer balletjes in tomatensaus XL portie gaan uithalen. Spijtig dat je dan zo'n s...
Recensies
Lekker gegeten, in een zeer leuke gezellige rustgevende tuin. Echte aanrader
Snel nog eens binnengesprongen voor een croque te gaan eten. Altijd heel lekker, uitermate vriendelijke bediening en heerlijk zitten!
Gezellig tuinterras met een vleugje geschiedenis.
Gezien we op de camping niets konden eten was dit het dichtstbij. Dus zijn we naar hier gefietst om een kleinigheid te eten. Gezellig op het open terras. We hebben eenmaal pannekoeken, eenmaal een boekweitkoek en tweemaal een croque besteld. Het heeft iets meer dan een uur geduurd om dit te serveren, wat eigenlijk te lang wachten was. Het was er niet overdreven druk. Ik mocht van de baas geen foto's maken.
Rundsstoofvlees klaargemaakt met bier en pruimen de pitten zaten er nog in. Saus hoorde eerder thuis bij konijn. Vriendelijke en correcte bediening, maar stoverij hoort naar stoverij te smaken en niet naar pruimen saus.
Ze lopen achter met de tijd, geen bancontact, niet via payconic betalen. De zogezegde 'artisanale' garnaalkroketten zaten nauwelijks garnalen in en ze leken die van de delhaize maar dan opgewarmt.
Gezellige oude hoeve om na een wandeling in het naastgelegen natuurgebied een hapje of drankje te consumeren. Uitgebreide bierkaart.
Jammer dat ze hier klanten buitenjagen die een hond bij hebben. Is een stenen vloer met houten meubelen. Slaan ook hier, net als in Antwerpen, de verzuurde mensen toe? Eigenaars voelen zich er zelf niet goed bij, dat lieten ze duidelijk verstaan. Onze hond was dan nog een pup van 13 weken...
Gezellige brasserie ideaal voor iets te gaan eten na een wandeling op de teut.
Terras buiten, verzorgde dranken doch de prijs n'a corona ook al flink de hoogte in Wel goede service door de diensters
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid