facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holistic Healing Hands

Holistic Healing Hands

Info

Holistische en natuurlijke geneeswijze.
Herstellen van de disharmonie tussen geest en lichaam, emotionele disbalans en fysieke problemen bij paard en hond.

Geschiedenis

Het wonder van de genezing door de emotionele balans.

De Holistische geneeswijze kijkt niet enkel naar een ziekte, de symptomen en de behandeling van de symptomen. Deze geneeskunde houdt zich ook bezig met het volledige individu, de leefwijze, voeding, leefomstandigheden en werkt vooral preventief.

Op een professionele manier ga ik met jou opzoek naar een oplossing. Ga ik u helpen uw dier beter te begrijpen en de emotionele disbalans te herstellen.

Niet werk ik enkel met therapieën maar verdiep ik mij ook in gedragsproblematiek bij paarden, honden en katten. Samen met jou bestudeer ik de problematiek en vervolgens maak ik een anamnese. Hieruit zal ik kunnen aantonen wat voor jou specifieke situatie de beste oplossing zou zijn. Van een enkel individu tot kudde situaties.

Adres:
Stad: Wetteren


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Seizoenskruiden paard, Biergist paard diarree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopathie en Kinesitherapie Evi Dieltjens Osteopathie en Kinesitherapie Evi Dieltjens 20 km Al bijna 20 jaar last van zware migraine en Evi heeft mij hiervan verlost! Ik ben haa...
Recensies
Mijn pony en paard zijn echt supergoed gevaren met de hulp van Melissa. Mijn pony hoestte vroeger veel als gevolg van een longontsteking die hij jaren eerder had gehad, en ik ga niet beweren dat het volledig over is, maar het is wél pakken beter! Mijn paard had last van zijn lever en is nu ook veel en veel beter dankzij het advies van Holistic Healing Hands. Onze tinker Fee is nog steeds een beetje een zorgenpaardje, maar Melissa blijft altijd paraat staan met advies en blijft mee zoeken naar de juiste oplossing, wat de dierenarts al lang had afgeschreven als “gewoon zomereczeem” wat duidelijk niet het geval was. Ze verricht geen wonderen, maar ze lever wél heel goed werk!
Helaas niet content van Holistic healing hands. Had hoge verwachtingen en met beloftes van vervulling betaalde ik met plezier 145 euro PER SESSIE. 2 sessies verder en 290 euro minder heeft mijn paard nog precies hetzelfde probleem. Haar gecontacteerd via Whatsapp zoals ze ons had vertelt te doen en geen verder antwoord gekregen. Heb het gevoel in de zak gezet te zijn.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Holistic Healing Hands met het openbaar vervoer


Denderhoutem Kerk 20 meter
31
32
33
34
Denderhoutem Kerk 20 meter
330
Denderhoutem Kerk 20 meter
31
32
33
34
Denderhoutem Kerk 20 meter
330
Denderhoutem Dorp 130 meter
31
32
33
34

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid