facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holiday Village Knokke

Holiday Village Knokke
Adres: Natiënlaan 70, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 050 60 12 03
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Natiënlaan
Huisnummer: 70
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: 09:00–22:00
dinsdag: 09:00–22:00
woensdag: 09:00–22:00
donderdag: 09:00–22:00
vrijdag: 09:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FRYDATE FRYDATE 865 meter Ongeveer 45 minuten moeten wachten op matige frietjes... Personeel was zeer gestress...
Recensies
We hebben hier twee nachten gestaan met onze camper tijdens het Paasweekend. Prima plek voor een bezoekje aan Knokke. Ondanks dat we fietsen bij hadden konden we gewoon wandelend naar Knokke. Grote supermarkt aan de overkant van de weg. Plekken zijn niet ruim, maar voldoende voor een paar dagen. Sanitair is netjes en schoon. Voor ons zeker een aanrader en komen hier vast en zeker nog een keer terug.
Camperplaats ideaal..proper mooi sanitair en dicht bij centrum. Zeker een aanrader
We hebben hier met zo'n drie een klein familieweekend gehad donderdag t/m zondag. Betaald hebben we 225 Euro per nacht. Hooge prijs in vergelijking met vakantiepark keten. Het vakantiepark ligt tegenover een grote supermarkteten en ongeveer 10 min lopen na Knolle centrum / 25-30 naar zee. Dat valt wel me, maar ik raad een fiets aan. Ontvang was vriendenlij en snel. We hebben een bungalow l4 gehuurd. Het was klein maar wel schoon. Ook goed dat elke van beide slaapkamers een eigen badkamen en WC had. Verder zijn er ook koffiefaciliteiten geweest en de woning was met alles uitgerust, ook beddengoed, keukenartiekelen uvm. Qua Service dhs alles helememaal prima. Nu komt het MAAR; De huizen staan extreem dicht op elkaar. Het maakt niets uit of je in de woonkamer of buitsen gaat zitten, je ziet altijd je buren. Dat was vreselijk en zelfs in ons stadswoning in het centrum hebben wij meer privacy. Dat was en dikke tegenvaller en zeker geen mooie rustige vakantie. Ook is het charlet niet goed abgedicht. He hoort echt alles van de buren of ook met gesloten deuren in het andere slaapkamer alsof er geen deur is. Service Top, locatie ok, privacy en vakantiegevoel nul. Prijs wat hoog.
We kozen holiday village omdat we 1 nachtje naar zee wilden met 2 kleine kindjes. We wilden iets met 2 slaapkamers zodat onze peuter apart kon slapen en we ook wat vrijheid hadden qua eten. We maakten smorgens een mooie wandeling bij knokke zoute naar het zwin. We mochten vroeger inchecken van het vriendelijke personeel ol onze peuter te laten slapen. Jammer genoeg had deze daar geen zin in. Gelukkig konden we even spelen op het speeltuintje op het terrein. De bungalow is klein maar dat wisten we ahv fotos. Vooral onze peuter kon wat meer ruimte gebruiken ;-. Ontbijt die gebracht werd, was lekker en ook een plus. Enig minpuntje was een geurtje in onze kamer die van het toilet kwam. Maar dit ging nagekeken worden na melden bij uitchecken.
De nieuwe ingang is dramatisch. Maar de camping is prima en het huisje is goed. Degene die schoonmaken zijn klein dus alles boven de 1,75 wordt overgeslagen met schoonmaken. Als je niet te lang bent zie je het niet. ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid