facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hogt architecten

Hogt architecten

Info

architectenbureau

Geschiedenis

We vertellen je graag waar we mee bezig zijn want we zijn fier op ons werk.
Je zal hier vooral foto's vinden van lopende projecten, ontwerpen, foto's op kantoor, alles wat ons inspireert. We horen ook graag jou mening. Welkom !

Adres: Zoellaan 50, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +32 496 78 05 14
Stad: Haacht
Route: Zoellaan 50
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Architecten Bonheiden, Architect Steenokkerzeel, Architect Rotselaar, ARCERO ARCHITECTEN, M/Architects, SENS architecten, Berekening ereloon architect, Schellen Architecten
Recensies
Fijn en aangenaam werken. Duidelijke informatie en correcte opvolging ! Echt aanrader!
Echt geen aanrader! Zijn bedriegers.Wij werken al 1 een ander halve jaar samen ,plannen zijn onvolledig ,onbeleefde architecten nl.geen respect.wij hebben met andere architecten moeten werken .Ze zijn gewoon vreselijk.En is weg gesmeten geld!
Top architecten, kennen hun vak!
Ik woon nu 6 jaar in de woning, sinds de verbouwing. En ben héél tevreden met het werk van architect Kris Adriaenssens. Het is een gesloten rijwoning, maar het licht valt er rijkelijk binnen. Ik kan Hogt architecten aan iedereen adviseren.
Architect durft out of the box te denken: brengt veel creatieve ideeën binnen en houdt rekening met de wensen van de bouwheer. Kent zijn vak en volgt de zaken goed op. Een aanrader!
Geen aanrader! Zeer slordig plan, geen respect voor de voorziene contractuele opvolgingstermijnen, verkeerd ingevulde bouwaanvraag die we bovendien zelf mochten binnenbrengen, geen oog voor detail of voor de functionaliteit van onze woning, etc. Gewoon een andere architect kiezen dus! Weggesmeten geld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid