facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofnar

Hofnar

Info

Let us entertain you!

Geschiedenis

Hofnar is opgestart door Tim Vandenberghe (°1980). Al meer dan twintig jaar is muziek en feesten zijn leven. Eerst als DJ, nu als organisator van feesten en evenementen. Gaandeweg ruilde hij het mengpaneel van studentenfuiven en discotheken als Culture Club in voor de support van entertainment bij de organisatie van privéfeesten en evenementen. Eerst al BisEvents, vandaag als Hofnar.

Hofnar wil een totaaloplossing voor entertainment bieden. Van muzikale acts, dj's en originele animaties tot een volledige technische ondersteuning van klank, licht en podium. Hofnar begeleidt elk feest tot een topper. Zo geniet u met volle teugen en neemt Hofnar de zorgen voor zijn rekening. Elk huwelijk, verjaardag, privéfeest of bedrijfsevenement verdient entertainment van de bovenste plank met een technische uitvoering op hoog niveau. Stijlvol en klassiek of opzwepend en verrassend: Hofnar is graag uw partner-in-crime!

Adres: Ovenhoek 25, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 0476605378
Stad: Roeselare
Route: Ovenhoek 25
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Den Hofnar Aarschot Menu, Hofnar dj school, Hofnar brand, DJ met viool, DJ Roeselare, Hofnar Gullegem, Verhuur klank en licht Roeselare, Coverband saxofoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We Are Music We Are Music 1 km We have chosen to bring the four major tasks within the music with us below 1)The org...
Koninklijke Harmonie Koninklijke Harmonie "Het Gildemuziek" Roese... 1 km De K.H. Het Gildemuziek is sinds 1923 een vaste culturele waarde in Roeselare en staa...
DJ LOEK DJ LOEK 2 km DJ'en is mijn passie en hobby! Like deze pagina en blijf op de hoogte van mijn nieuw...
Pendrew Pendrew 2 km Aspiring to be an upcoming DJ in the Hip-Hop, Urban / Club scene.
Erwin Decona Erwin Decona 2 km Great to meet you here! A nice place to share music & some fabulous moments at DJ gig...
DJ B'Edith DJ B'Edith 2 km Followed her passion for music AND BECAME DJ B’EDITH (Boris is our beautiful baby bo...
Jaspar Jaspar 3 km The best of rock, metal, punk and pop from the 60's till the present
Expert Crombez Expert Crombez 3 km zeer duur als er iets moet hersteld worden,ze vinden altijd wel iets om het buiten de...
Jester Jester 4 km Jester - Creative Event Technology -
King's Cadillac King's Cadillac 5 km Coverband uit Roeselare, Old School Rock 'n Roll! Get your own Rock 'n Roll Party!
Picstory Picstory 7 km Picstory, uw communicatie- en productiehuis. Aangenaam!
Blvckprint Blvckprint 9 km BLVCKPRINT, is currently one of the fastest-rising names in the business. Signed on l...
Recensies
Op basis van onze muziekvoorkeuren en een korte playlist werd dj Simon Loncke ons aanbevolen om te draaien op ons huwelijksfeest. En we konden niet blijer zijn met de keuze! Vanaf het begin was de dansvloer gevuld. Hij liet verschillende muziekstijlen en liedjes vlot in elkaar overgaan. Hij heeft bijgedragen aan een onvergetelijke sfeer op onze speciale dag.
Vlotte professionele samenwerking. DJ Nick was een perfecte fit voor ons feest. Van minuut 1 tot het einde heeft de dansvloer non stop vol gestaan! Echt een topper!
Zeer vlotte organisatie voor ons trouwfeest. zowel vooraf heel duidelijke communicatie als tijdens. De geselecteerde Dj DJ Lanier voldeed volkomen aan de door ons gestelde criteria. Hofnar zorgde voor een vlekkeloze muzikale avond.
Vorig weekend kon ons huwelijk eindelijk doorgaan. DJ Yul verzorgde ons avondfeest & wat voor een feest! De dansvloer is geen seconde leeg geweest, de benen stonden niet stil & een brede lach stond op ieders gezicht geplakt. DJ Yul voelde het publiek van het begin tot eind goed aan & zorgde voor een knalfeest tot in de late of vroege - te zien hoe je het bekijkt uurtjes. Zowel wij als onze gasten spraken vol lof over de kwaliteiten van de DJ. Wij raden Hofnar ten stelligste aan. Dit zijn mensen die heel goed weten wat ze doen & hun klanten heel correct benaderen. Wij weten alvast wie te contacteren voor ons volgend feest! Bedankt Hofnar & team, bedankt DJ Yul voor een knalfeest!
Hofnar doet wat het beloofd en dit met super communicatie. Crazy sir g heeft op onze fuif gespeeld en hij deed het echt top. Was zeer vriendelijk en was er om het beloofde uur. Ik beveel Hofnar aan ieder aan.
Super organisatie, perfecte en zeer aangename communicatie! De klank en belichting was echt prachtig. Wij genoten van onze dag van begin tot einde, mede dankzij jullie werk ! Dankjewel !
Super tevreden! Dj Feliz zorgde voor een fantastisch dansfeest. Geen seconde een lege dansvloer gehad. Mega vriendelijke dj die iedereen tevreden stelde om de knaldrang te overwinnen :-
Heel goede en flexibele organisatie, vriendelijke medewerkers en een top dj voor ons trouwfeest. Wij zijn zeer tevreden van Hofnar!
Door Covid werd ons feest drie keer uitgesteld. Elke keer was Hofnar heel begripvol en behulpzaam. Heel vriendelijke service en dankzij een overzichtelijk klantendossier wordt alles vlotjes georganiseerd. Heel erg bedankt!
DJ Tim van Hofnar bezorgde ons een memorabel trouwfeest, dankzij een fantastische playlist, met zorgvuldige aandacht voor onze verzoeknummers. Zelden een dansvloer zo snel zien volstromen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid