facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofke van Wolvertem

Hofke van Wolvertem

Info

Deze gezellige brasserie tussen het groen serveert een heerlijke Frans/Belgische keuken.

Adres: Neromstraat 177, 1861 Wolvertem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 015435100
Stad: Wolvertem
Route: Neromstraat 177
Postcode: 1861



op zoek naar gerelateerd: 't hofke van wolvertem menu, Hofke van Wolvertem openingsuren, Restaurant Wolvertem, Hofke van Wolvertem reserveren, Neromstraat 177 Wolvertem, Hofke van Machelen, Brazzaville Wolvertem, Taverne Wolvertem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Lobster Shop de Ann et Nicolas Le Lobster Shop de Ann et Nicolas 715 meter Le spécialiste du homard et des fruits mer depuis 3 générations
Recensies
Mooie locatie met mooie speeltuin, heel leuk voor de kinderen. Bediening is vriendelijk. Cocktails zijn lekker. Spare ribs zijn goed, maar oh zo bijzonder jammer dat er geen klein slaatje bij is. Enkel frieten wel veel . Ook a volonté en bij het vragen naar een latje meer zeer snel bediend. Slaatje kip en ananas ook ok, jammer dat de ananas niet vers is maar uit blik komt. Verwenkoffie is in orde voor die prijs.
Zomer 2021 Heel mooie locatie, superleuke speeltuin! Hapjesbord: lekker, simpel. Cocktails: lekker. Salade geitenkaas: heel lekker. Gamba's: top. Sausje erbij: top! Koninginnenhapje: veel saus, geen balletjes en weinig vlees. Entrecote: perfect gebakken. Pepersaus niet denderend. Frietjes: heel lekker. Steppegras en mayonaise: niet gekregen, spijtig! Rosé wijn: niet koud en ook geen ijsemmer.. Niet de vriendelijkste bediening, mss te weinig personeel? Voorbije week nog eens gaan eten in grote groep. Zeer mooi gepresenteerde borden! Kaas-garnaalkrokketjes, zeer lekker! Vegetarische pasta, lekker. Tongrolletjes, niet te eten! Varkenshaasje, lekker! Groentjes erbij, niet lekker. Verwenkoffie, spijtig dat niet ieder zijn eigen verwenbordje kreeg en zeeer spijtig dat we de koffie niet konden ruilen tegen thee! Wouden we thee ipv koffie, moest de thee apart bijbetaald worden Iemand van de groep kreeg plateau met cola over zich heen... Niet eens een gratis consumptie ofz als verontschuldiging.. Ik zou het niet aanraden te gaan eten dus, mss in de zomer gewoon om iets te drinken en ijsje.. Spijtig want toplocatie met topfaciliteiten voor kinderen!
Gezellig, leuke sfeer.. zelfs even zingen voor je verjaardag.. en bovendien heerlijk tafelen..Eten: 5/5
We zijn na onze trouw met 18 personen komen eten en iedereen vond het super lekker! Mijn man en ik zijn voordien ook al een aantal keer komen eten en heeft ons keer op keer enorm gesmaakt. De locatie is ideaal om met kinderen naartoe te komen. Je kan als ouder zelf ontspannen iets eten terwijl de kinderen zich uitleven in de volledig omheinde speeltuin.
Net gaan eten hier, verschrikkelijk lang moeten wachten op ons eten en we waren niet de enige, ondanks dat de zaak niet overladen vol was. Duidelijk onderbemand vandaag. Wel excuses gekregen maar daar had gerust een drankje mogen bijhoren bij die excuses. Wel een leuke zaak, zeker voor met de kids want een zeer leuke speeltuin, maar naar mijn gevoel, prijs/kwaliteit eerder naar de iets duurdere kant 1,5€ voor wat ketchup is best al veel als suplement bij een kindergerecht.
Ondanks het feit dat we telaat toegekomen zijn 20u15 ipv 19u mochten we nog binnen...de baas was zeer vriendelijk. We hebben goed gegeten...steak met gratin en alles was goed. .. Er is een super leuke speeltuin voor de kinderen met springkasteel en van alles ...mijn zoontje heeft zich geweldig geamuseerd....we komen snel terug!
Mooie speeltuin maar voor de rest ..... eten was gewoonweg slecht ! mijn hoofdschotel was zeer pikant alhoewel dit nergens vermeld stond. Ik kon het niet opeten ! Bij het melden aan iemand van de bediening werd er gezegd dat het doorgegeven zou worden . Na 15 min toch weer gevraagd of het doorgegeven werd en toen laconiek antwoord " Ah ja sorry was vergeten te komen zeggen dat ze zich excuseren " !!!!!! Daarmee had ik natuurlijk niet gegeten ! Heb niets ter vervanging gekregen ... schandalig ! mijn man had een visschotel , was uitgedroogd van het opwarmen. Dus schandalig hoge prijzen voor slecht eten !
Superleuke brasserie met heel lekker eten, heel vriendelijk personeel een superleuke tuin met grote speeltuin, springkasteel, ... en dat allemaal voor een eerlijke prijs! Heeft ook een grote parking!
We moesten buiten in de vlakke zon gaan zitten aan hoge tafel...geen parasol of iets te bespeuren en dat met twee jonge kids en een baby'tje. Terwijl er binnen nog tafels vrij waren gereserveerd om 20u stond op het bordje en we kwamen gewoon een ijsje eten om 15u.... Een parasol van de brouwerij kost u ook geen fortuinen, maar nu wel twee gezinnen als klant... Ook de bestellingen liepen niet vlot. De meisjes van de bediening waren wel vriendelijk en de speeltuin was ook wel leuk, daarvoor toch nog twee sterren.
Het eten was echt zijn geld niet waard. Duivelse scampi's waren niet eetbaar omdat de saus veel te hot was, we hebben ze met 4 geproefd ieder dacht het zelfde. Wnn we dit dan zeiden tegen de bediening werd er gewoon geantwoord " ik geef het door". Presentatie was ook al niks, 6 scampi's op een bord met op elke scampi een lepel saus en in het midden van het bord een krop sla. Dan leg je u hoop bij het hoofdgerecht maar ook dat was niet te eten. Mixed gril en schotel van vis aan wel 36 euro per persoon! Alles wat op de grill had gelegen dus ook de vis was gewoon verbrand en ruikte en smaakte ook zo. Wnn we dat zeiden werd ons weer gewoon gezegd " ik geef het door". Een half uur later zien we de tafel naast ons evengoed een bord geserveerd krijgen met verbrand vlees. Echt geen aanrader, er is geen passie voor eten ... en veel te duur zeker als het niet te eten is. Niks compensatie noch verontschuldigen. Ons zien ze daar niet meer zolang het deze eigenaars zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid