facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Van Volmersele - Luxury Bed & Breakfast

Hof Van Volmersele - Luxury Bed & Breakfast

Info

Hof van Volmersele is een luxe Bed & Breakfast die u een oase van rust biedt.

Bezoek onze website www.hofvanvolmersele.be voor reservaties en info.

Geschiedenis

Een oase van rust

Hof van Volmersele is gelegen in de witloofstreek van Kampenhout. Een prachtige groene streek waar u kan genieten van rust en natuur. De hoeve ligt op een domein van 2 hectare met privé-tuin en –weide met schapen, zwanen en eenden. In de lente kan je er genieten van de mooie bloesems in de appelboomgaard.

En toch liggen we slechts op een boogscheut van de stad. Mechelen (10min), Brussel (20min), Antwerpen (20min) en Brussels’ Airport (10min) bevinden zich allemaal op minder dan een half uur rijden. Ideaal om tijdens uw zakenreis te ontspannen in onze spa of tot rust te komen in onze prachtige tuin.

U overnacht in één van onze 4 luxueuze kamers in een met stijl gerenoveerde abdijhoeve van het jaar 1730. ‘s Ochtends wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd in de gezellige ontbijtruimte.

Wij wensen u alvast een aangenaam verblijf.

Annick en Peter

Adres: Sint-Servaesstraat 97, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: +32 16 65 90 76
Stad: Kampenhout
Route: Sint-Servaesstraat 97
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: B&B Kampenhout, Hotel Kampenhout, Airbnb Kampenhout, Lithium Bed, Zen & Breakfast, Bed and breakfast Muizen, Bed and Breakfast Hofstade
Recensies
Een nachtje weg werd een fantastische ervaring. Wat een prachtige B&B. We hebben nog kunnen genieten van de avondzon, de sauna en het bubbelbad, voordat we een heerlijke culinaire ervaring hadden bij restaurant Silo’s in de buurt. Vanochtend een perfect verzorgd ontbijt gehad en een bijzonder leuk gesprek met de eigenaren. Dank jullie wel Annick en Peter
De ideale locatie voor het jaarlijkse Kaap Wijnfestival. Meer dan 1000 genodigden en twintigtal wijnbouwers uit de vier windstreken. Wijnproeven, Belgische gerechten, muziek en lekker ijs. Het perfecte menu voor een top event.Locatie: 5/5
Wij verbleven hier als verrassing voor mijn verjaardag. Alles was piekfijn in orde. Ookal hadden we het weer niet mee en regende het de hele dag, toch mochten we gebruik maken van de jacuzzi buiten en sauna. De gastvrouw is enorm vriendelijk en zorgt dat je niets tekort komt. Mijn vriend had voor een extra verrassing op de kamer gevraagd voor mijn verjaardag. Eens we aankwamen stonden er ballonnen, een flesje bubbels en pralines klaar. Wegens Corona kregen we ontbijt op de kamer. De avond ervoor konden we doorgeven wat we graag wouden. Alles was super vers en pas klaargemaakt. Kortom, hier komen wij zeker en vast terug!
Top b&b. Landelijk gelegen en toch nie ver van alle fun. Mooie, strakke kamers met alle comfort. Ook het ontbijt is super, uitgebreid in een huiselijk kader. Een bezoek meer dan waard.
Er valt werkelijk niets aan te merken op dit verblijf. Een wondermooie plek, piekfijn in orde en uitstekende service. Wij eten vegan en kregen een heerlijk aangepast ontbijt. Deze B&B wordt met enorm veel liefde uitgebaat. Wij komen gegarandeerd terug. Bedankt Peter en Annick.
Zeer verzorgde accommodatie, luxe kamer met een luxe bed om zalig in weg te dromen, en heerlijk relaxen in de jacuzzi en de sauna. Genieten van de prachtige tuin vanuit de ligzetels of schommelstoel aan het zwembad! Erg vriendelijk gastvrouw -en heer ontbijt ook zeer verzorgd! Hier kom je volledig tot rust. Een plek waar je je snel thuis voelt. Aanrader!
We genoten met volle teugen van een perfect verblijf : een prachtige B&B, super onthaal, heerlijk ontbijt met zelfgemaakte confituurtjes en granolo, stijlvolle ingerichte kamer, zalig zwembad !, smaakvol aangelegde en heel grote tuin... Alles klopt hier. Een ware aanrader voor een "weekendje vakantiegevoel".
Wie een betere luxe B&B kent, mag het mij laten weten. Beter dan Volmersele ken ik niet. Fijne uitbater ook. Een aanrader voor wie van luxe accomodatie, lekker eten en topwijnen houdt. Wij komen graag terug.
Heerlijk genoten na onze trouw van de gastvrijheid, het zwembad, de sauna, de jacuzzi en het ontbijt! Ook een aangename, luxueuze kamer. Sterke aanrader!Kamers: 5/5
- Mooi locatie. Prachtig domein. Rustige omgeving. - Mooie & luxueuze kamers. - Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. - Uitgebreid ontbijtKamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid