facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Vlaanderen

Info

Uitgebreide menukaart + 'diverse snacks'
Dagschotel maand - dond- vrijd- zaterdag
Terras voor - en achteraan
Tea-room in de namiddag
Polyvalent zaaltje 32p

Adres: Lozerstraat 14 , Kruishoutem 9770, BE
Telefoonnummer: 09 383 84 66
Stad: Kruishoutem
Route: Lozerstraat 14
Postcode: 9770



op zoek naar gerelateerd: hof van vlaanderen knokke, hof van vlaanderen krombeke, hof van vlaanderen lozer, hof van vlaanderen hoogstraten, hof van vlaanderen langdorp, hof van vlaanderen nieuwpoort, hof van vlaanderen bvba, lozerstraat, kruishoutem, hof van vlaanderen brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Verloren Gat 't Verloren Gat 3 km Voldoet niet aan de specifieke vragen van de klant. Geen terugkoppeling na betaling, ...
Recensies
Gezellig restaurant met lekker eten en drinken, het terras was heel gezellig, vriendelijke bediening en eten heel lekker, een ideale stop als je gaat fietsen aan het begin van Vlaamse Ardennen . Een aanrader !!!!!!
Gezellig familiebedrijf. Mooi terras achteraan. Eenvoudige maar correcte kaart. Tip voor de uitbaters: als de gasten vertrekken, wens ze dan een prettige avond.
Vriendelijke onthaal en bediening. H eerlijke dagschotel op vrijdag! Supervers en lekker, ook de soep . Voor herhaling vatbaar. Mooi en verzorgd interieur
Alles viel tegen! We hadden gereserveerd en toch ging het niet vlot2uur moeten wachten op ons eten, we mochten maar 3 verschillende gerechten nemen terwijl we met 9 personen waren. Hun excuus:"we hebben te weinig volk in de keuken." Excuseer maar als we gereserveerd hebben moet je toch voor voldoende personeel zorgen? Ze wisten dat we gingen komen. Ze waren dan ook nog eens onvriendelijk ook. Ze liepen daar rond met een gezicht tot op de grond. Bij het hoofdgerecht had ik champignonsaus gevraagd en de saus was veel te dun en smaakte naar niks. Ik had mijn saus over mijn steak gedaan en de saus liep gewoon naar alle hoeken en kanten van mijn bord. Echt niet smakelijk! Dit is geen aanrader!
Zeer vriendelijk personeel! Staan altijd klaat voor een vlotte en vriendelijke bediening! Het eten is ook zeker en vast een aanrader! Al verschillende gerechten gegeten en nooit iets op aan te merken! Het restaurant zat volledig volzet maar toch hebben we niet lang moeten wachten op ons eten. Een lekker potje koffie met vers gebakken taart als afsluiter maakt mijn week tot een super einde! Bedankt aan het voltallige personeel, hier kom ik zeker en vast terug!
ze bieden scampi's aan EN VOLENTE maar na de eerste aanvulling zeiden ze was het in orde... ik zei graag nog een portie aub. daarna wouden we nog 1 portie bestellen en dan zei de bediening ik zal het even vragen en het antwoord uit de keuken was NEEN. wat dus duidelijk wil zeggen dat je NIET EN VOLENTE mag eten..... dan moeten ze dit maar niet aanbieden!!!!!
Geen goede bediening, in die zin: ons zoontje van 20 maanden oud zat aan het hoofd van de tafel, en kreeg doorloops volgende zaken vlak voor zijn neus geschoteld: steakmessen, volle glazen drank, hete frieten, kaarsen om de plateau voor het vlees te verwarmen, ... . Op die leeftijd wil je alles grijpen, aanraken en proeven, met andere woorden: hadden we niet constant attent geweest, waren er zeker ongelukken gebeurd. Het eten was van heel povere ik druk me zacht uit kwaliteit: we vroegen onze côte à l'os saignant, maar kregen die lang voorbij bien cuit op een bord gesmeten, immense stukken vet en been incluis. De saus, frieten en garnituur die we daarbij kregen waren niet meer dan gewoon. Daar betaal je dan 50 euro ! voor. Verder bestelden we scampi maison degelijk en een salade geitenkaas. Als je salade geitenkaas besteld, krijg je daarvoor in ruil: 4 blaren sla uit een zakje, wat geraspte wortel uit... het zakje, jawel en wat gefrituurd spek met geitenkaas waar even veel smaak in zat als een glas kraantjeswater. Pijnlijk om daarvoor 17 euro te moeten geven. Uiteraard hebben we de zaalverantwoordelijke hierop aangesproken, zodat ze hiermee aan de slag kunnen. Voor hen dus een uitgelezen kans om feedback te krijgen, maar ook te geven... Buiten een "ik geef het door aan de keuken", hebben ze hier weinig mee aangevangen, vrees ik. Achteraf echt wel spijt dat we geen foto's genomen hebben van de gerechten, want ik wens niemand zo een wansmakelijke maaltijd toe op een zondagavond. Op naar ander... en vooral beter!
Gezellig en sfeervol zitten. Vlotte en vriendelijke bediening. Was volzet en goed druk, maar niet lang moeten wachten. Scampi's van het huis zijn zeker een aanrader! Zeer lekker en mooi gepresenteerd. Hadden zeker voldoende, zijn niet met honger weggegaan. Prijs/kwaliteit dik in orde! Voor herhaling vatbaar!
Authentieke plaats
Vriendelijk bediening. Gezellig terras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid