facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Van Heusden

Hof Van Heusden

Info

Het restaurant Hof van Heusden. U wordt er ontvangen voor zowel een prettig aperitief als een snelle hap of uitgebreid menu.

Geschiedenis

Op een vijftal kilometer ten oosten van Gent treft men Heusden.
Heusden is dankzij zijn landelijk (en toch centrale) liggend een geliefd oord voor wandelaars, natuurliefhebbers en fietsers. U vindt er duintoppen, feeërieke oevers – voor de wildwaterratten onder ons -, hoeves, abdijen en kastelen, maar Heusden biedt méér: het dorpje vormt een ideale uitvalsbasis voor gastronomische lekkerbekken.
In de sprookjesachtige setting van Heusden is sinds april 2011 het restaurant Hof van Heusden geopend. U wordt er ontvangen voor zowel een prettig aperitief als een snelle hap of uitgebreid menu.
En dit in een warm, harmonisch en eigentijds interieur. In Hof van Heusden kan men eveneens terecht voor een afzonderlijk glaasje in de wijnbar.

Reuzetrekofslechtseenkleinehonger?
U vindt vast uw gading in de ruime menukaart. Salades, snacks, pasta, vis- en vleesgerechten, …
Elke schotel – ook de dagelijks wisselende dagschotel – herbergt de heerlijkste en meest verse ingrediënten, en wordt met de grootste zorg bereid
Gezelligheid, sfeer, net- heid en huiselijkheid zijn de troeven van de zaal.
Bij mooi weer geniet u op het terras, terwijl het stadsle- ven aan u voorbijgaat.

Marktverse producten, een sfeervol kader en een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit zijn hier de sleutelwoorden.
U hoort het al: hier staat verveling nooit op het menu.

Adres: Laarnebaan 99, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093353986
Stad: Heusden
Route: Laarnebaan 99
Postcode: 9070



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Heusden Destelbergen, Visrestaurant Heusden, Hof van Heusden Social Deal, Lunch Heusden Destelbergen, Café Heusden Destelbergen, Restaurant Heusden Gent, Restaurant met maandmenu, Afhaal Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Azure Azure 101 km Personeel is zeer vriendelijk. De tent is zeer fraai. En de shishas zijn goed. Weeken...
Pera Lounge Pera Lounge 101 km Gezellig lounge, waar je op je gemak kunt sisheren en genieten van lekkere snacks!!
Brasserie Avanos Brasserie Avanos 103 km Prima en vriendelijke service maar vooral: lekker eten! Spijtig genoeg enkel afhaal n...
Recensies
Het was super lekker. Exclusief vlees. Bediening was ook super goed. Een aanrader.Eten: 5/5
Zeer lekker! Groot aanbod vis en vlees. Ook gerechten voor kinderen mogelijk. Ook een trampoline aanwezig voor de kinderen. Heel mooi zitten in de zomer, buiten op het terras. Top service, heel professioneel en vriendelijk. Prijs/kwaliteit is hier zeker van toepassing. Kindvriendelijkheid: Trampoline aanwezig buiten.
Leuke zaak met heel mooi overdekt open terras. Heel lekker gegeten met familie. Prijzen voor ons aan de hogere kant , 150 EUR voor 2 apero, 2 kreeftsoepjes, mixgrill vis en picanhasteak, 2 dame blanche, frisdrank en glas wijn . Vanwege de drukte die dag hebben we toch redelijk lang moeten wachten op ons eten. Vriendelijke chef die zaak goed in t oog houdt. Parkeerruimte ok.
Ontzettend lekker gegeten bij het hof van heusden! De gekozen wijn was er niet meer, maar de sommelier bood een mooi alternatief aan, weliswaar zonder overleg maar bon. Ik heb gekozen voor een 3 gangen menu voor 40 euro. Dit was mijn geld meer dan waard, prachtig opgemaakte gerechten en grote porties. Als dessert keuze tussen kaas, panna cotta of irish coffee. Als je voldoende hebt gegeten na 2 gangen, kies je dus gewoon voor een speciale koffie. Dit restaurant staat zeker op mijn lijst om nogmaals te bezoeken! Het was alleen jammer dat de lichtjes op de tafels om ons heen en in de tuin werden uitgezet voordat we klaar waren. Dit gaf het gevoel dat we moesten gaan. Minor detail.
Heerlijk gegeten, top service , weten direct welke wijn je bedoelt
Eerste kennismaking. Prima en correcte service. Lunch heel mooi gepresenteerd en lekker. Rustige sfeer. Voor herhaling vatbaar. Proficiat aan team HVH Eten: 5/5
Super lekker eten! Echt met veel smaak bereid.. Heel vriendelijk personeel... Een plaats waar we nog veel zullen eten want wil volledig de kaart proeven.
Zeer lekkere keuken. Het menu was gevarieerd en heel lekker klaargemaakt. Veel oog voor detail en smaak. Zeker een aanrader. Gezellig interieur. Ik ga er zeker terug. Overweeg zeker het maandmenuEten: 5/5
Geweldige bediening, de hierbij kwestie heeft de perfecte wijn Septima grand réserva 2010 bij het stukje vlees picanha wit blauw aangeraden. De cuisson was perfect. M.a.w., voor herhaling vatbaar! Thx aan Abdel en het team voor deze ervaring!
Fantastisch eten ! Supervriendelijke en sympathieke bediening een echte aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid