facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Dorset

Hof van Dorset
"Landbouwbedrijf dat eerlijk, smakelijk en bovendien biologisch vlees aanbied via korte keten.Van boer tot bord bieden wij buitenloopvarkensvlees, biologisch rund en lamsvlees aan.We doen dit door vleespakketten te maken waar alle delen worden verwerkt alles vacuüm verpakt. klaar om te verbruiken of in te vriezen."
Adres: Steenstraat 121, 9340 Lede
Telefoonnummer: +32496415455
Stad: Lede
Route: Steenstraat 121
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Poll Dorset te koop, Poll Dorset wol, Poll Dorset
Recensies
Svenja en Dieter twee hardwerkende mensen die hun bio boerderij op de kaart proberen te zetten. Hapklare vleespakketten en bereidingen mooi vacuüm verpakt en je krijgt er nog lekkere recepten bovenop. Dat alles aan een redelijke prijs Top Nu de Hereford nog proeven en eerlijke review zal volgen.
Pakket varkensvlees gekocht. Heel tevreden. Netjes vacuüm verpakt in niet te grote hoeveelheden per pakje wat goed is voor kleine gezinnen. Ondertussen geproefd en zeer lekker. Kwaliteit. Blij dit adresje ontdekt te hebben.
Fijne plek voor mens en dier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid