facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof ter velde

Hof ter velde

Info

Training, sale and competition sporthorses, national & international showjumping



"Wij organiseren alles voor de perfecte feest of event!Wij staan met ons team klaar om u onvergetelijke en vooral smakelijke momenten te bezorgen!In onze landelijk gelegen feestzalen met plaats van 30 tot 300 personen kan u terecht voor uw familiefeest of bedrijfsevent.Tenminste, als u niet beslist om gewoon langs te komen op een van onze gelegenheidsbrunches op zondag of Dinner&Fun events op zaterdag!En als u liever thuis wil genieten van onze heerlijke gerechten, dan kan u gebruik maken van onze traiteurdienst of -als het iets meer mag zijn- onze tot in de puntjes uitgewerkte event catering.Kortom, wij bieden u kwaliteit op maat van uw wensen en budget. Contacteer ons meteen via telefoon of mail voor een afspraak!"
Adres: Kloosterstraat 8, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32478034436
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Kloosterstraat 8
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Hof ter Velden traiteur, Hof ter Velden Baasrode, Hof ter Velden menu, Hof ter Velden take away
Recensies
Hof Ter Velden verzorgde ons huwelijksfeest voor 137 p op een door ons gekozen locatie. We kozen voor hapjes voor de receptie, het dynamische degustatiemenu en de bediening van de dranken. Geolied team, perfecte organisatie, vriendelijk personeel, niets was hun te veel. Alles tot in de puntjes proper achter gelaten. Eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd! Een echte aanrader!
We zijn 2 keer in hun pop-up Oya gaan eten voor het diner. We kozen het all-in 3-gangen menu. Het is een vrij traditionele keuken die toch hedendaags gebracht wordt. Verwacht niet het niveau van een sub-sterrenzaak, maar je hebt lekker gegeten op het einde van de avond. De wijnen die geserveerd worden, zijn geen hoogvliegers helaas.
We hebben met de familie op 20/5 de formule diner and fun gedaan. Iedereen was in de wolken over het eten en zeker over het personeel! Wijzelf,als uitnodigend paar, zijn zeer blij dat het voor ons gezelschap zo vlekkeloos is verlopen en dat we HofTer Velden gekozen hebben. Zo te horen aan de reacties, zijn er nog geïnteresseerden voor een toekomstig feest hier te laten doorgaan. Echt top, en bedankt. Gisele Nauwelaers & Rudi Ceuleers
Wat een fantastisch trouwfeest hebben we hier gehad. Van de aperitief hapjes tot het dessert. Alles was perfect. Ieder bordje werd met heel veel zorg klaargemaakt al was je in een chique restaurant. Alle ingrediënten waren vers en van hoge kwaliteit. Niets werd aan het toeval overgelaten. Alles tot in de puntjes perfect.
15/07/2023 ons huwelijksfeest gehad, In 1 woord Fantastisch! Alles was perfect verzorgd van begin tot einde! Zeker en vast een aanrader voor iedereen!!
Wat een toplocatie ... lekker eten, mooi gepresenteerd, dessertenbuffet prachtig binnen gereden... momenten die je feest onvergetelijk maken.personeel steeds in de weer. Een dikke pluim voor de organisatie. We hebben hier zo van genoten .... Aan trouwers die nog een lokatie zoeken... je bent hier aan t juiste adres. Memorabele herinneringen zijn hier gemaakt ook mede door Hof ter velden. Ik kan blijven schrijven hoe fantastisch dit was....ze verdienen meer dan 5 sterren
Heel lekkere en verfijnde feestmaaltijd
Heerlijk Nieuwjaarsmenu! Mooi gepresenteerd op de bordjes en duidelijke instructies voor de op te warmen gerechten. Alles tiptop in orde!
Heel fijne catering bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Er werd een formule op maat uitgewerkt en werd aan alles gedacht. Een aanrader !
We hadden gehoord dat het af zou zijn, maar deze kwaliteit op een trouwfeest ging boven onze verwachtingen . Waaw, meer dan af. Alle gasten spreken er nog van. Bedankt iedereen voor het lekkere eten en de super service !!!! De glazen zijn nooit leeg geweest !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid