facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof ter Linden

Hof ter Linden

Info

U zoekt voor uw hond of uw kat een tijdelijke opvang? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geschiedenis

U zoekt voor uw hond of uw kat een tijdelijke opvang? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.



"Gun je uw huisdier ook vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen en vertroetelen uw hond of kat als u het even niet kan.Hof ter Linden bestaat sinds 1998 en wij zijn gelegen in een oude kasteelhoeve te midden van de natuur.Hopelijk tot binnenkort.Luxury accomodations for your pet. We welcome You in our 5 star dog hotel and cat hotel. Hope to see You soon."
Adres: Baron Liebaertstraat 8, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 0032477207272
Stad: Ternat
Route: Baron Liebaertstraat 8
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenhotel in de buurt, Hof Ter Linden Facebook, Hondenhotel Dendermonde, Hondenhotel Gent, Hondenhotel Grimbergen, Hondenpension Affligem, Hof ter Linden Openingsuren, Hondenhotel Mechelen
Recensies
Onze kat Felix is hier 23 dagen op logement geweest. Heel vriendelijk ontvangen en uitgebreide rondleiding gekregen. Felix was onmiddellijk heel rustig in zijn uitgebreid verblijf. Zijn eigen aangepaste voeding meegebracht en dit was allemaal prima. Bij ophaling was Felix heel rustig. Zeer aan te bevelen en we gaan zeker nog van hun diensten gebruik maken. Bedankt om onze kat een thuis te geven gedurende onze vakantie!!!
Niet vriendelijk mijn man heeft een ongeluk gekregen en ik heb voor mijn dieren moeten annuleren en niet eens mijn voorschot terug gekregen schandalig geen woorden voor mij zien ze daar nooit meer en dat ik ook nog 2 vrienden naar hen heb gestuurd de zakkenrollers nog nie eens een excuus aangeboden gekregen
Mijn teckel 1ste keer gezet voor 1 week. Was heel enthousiast als we hem gaan halen zijn. Mooie omgeving,heel proper vriendeljke uitbaatsters. Goed adres. Nog bedankt voor de goede zorgen.
Heb voor de eerste maal proberen reserveren voor onze hond in een periode waar nog plaatsen beschikbaar waren. Krijg enkel een mail van 1 zin dat ze ons niet kunnen helpen! Wat is de reden en waarom geen uitleg. Dit is uiteraard geen reclame voor jullie hondenhotel!
Mijn hond heeft het er geweldig naar haar zin gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.
Spijtig dat ik geen 0 sterren kan geven. Onze 2 foxen waren er op vakantie. Het zag er allemaal prima uit, tot ik na 6 dagen een bericht krijg dat mijn honden asociaal en agressief zijn?! én ik ze dringend moet terughalen. Hoe doe je dat als je op vakantie in het buitenland bent? Geen beetje medewerking van hun kant, telefonisch onbereikbaar. Mijn vakantie om zeep, want hoe krijg ik zoiets opgelost? Inmiddels vernam ik gelijkaardige verhalen over Hof ter Linden. Beste mensen, dit hondenhotel is zeker geen aanrader. Breng er jouw lieverd niet heen!
Zeer professioneel - je kan hier zonder zorgen je viervoeter achterlaten -
Voor het eerst ons hondje met een bang hartje afgezet, was uiteindelijk helemaal niet nodig. Tofu heeft het erg leuk gehad. Heel vriendelijk personeel, antwoorden snel op je mailtjes, leuk om foto's te zien van je viervoeter op de FB pagina en volgens mij hebben ze hem zelfs gewassen en zijn nagels geknipt. Tofu heeft extra zorgen nodig medicatie, allergie, gewricht , wat ook helemaal geen probleem was. Bedankt voor de goede zorgen! Jullie hebben een vaste klant erbij, ons zie je zeker terug!
Niettegenstaande de vele positieve recensies moet ik zeggen dat ikzelf enorm ontgoocheld ben in de manier van werken van Hof Ter Linden. In mijn mail voor een afspraak in het dierenhotel gaf ik mee dat de betreffende huisdier een ouder wordende labrador is. Per kerende werd gevraagd naar de leeftijd van mijn hond. Na mijn antwoord cfr 13 jaar kreeg ik de korte reactie : "dan kunnen wij niet helpen." Behoudens vergissing van mijnentwege staat er op hun website nergens iets vermeld mbt enige leeftijdsgrens van het huisdier om al dan niet welkom te zijn. Na mijn ongenoegen op mail te hebben gezet kreeg ik als antwoord dat het huisdier teveel stress zou hebben omdat hij niet gewoon is om op hotel te gaan. Aangezien onze labrador het tegendeel is van stress, kan ik niets anders dan concluderen dat Sandra&co er tegenop zien dat zij "misschien" een beetje meer aandacht zouden moeten geven aan deze of gene ouder wordende hond. Ik kan dus m.a.w. niet zeggen dat ik een positieve ervaring heb gehad met hof ter linden.
Perfecte en correcte behandeling van je hond, zelfs teveel eten en snoepjes terug bezorgd, hond geurend gewassen en gelukkig, een beetje de blaf kwijt, maar dit is normaal met gezelschap van andere hondjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid