facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Ter Eycken

Hof Ter Eycken

Info

Midden in het Pajottenland in een voormalige stoeterij kan U heerlijk tafelen in een elegant décor.

Adres: Aalstersesteenweg 298 , Ninove 9400, BE
Telefoonnummer: 054 33 70 81
Stad: Ninove
Route: Aalstersesteenweg 298
Postcode: 9400



op zoek naar gerelateerd: hof ter eycken openingstijden, hof ter eycken ninove menu, hof ter eycken lunch, hof ter eycken gaultmillau, hof ter eycken oosterzele, hof ter eycken leuven, restaurant hof ter eycken 9400 ninove, hof ter eike urbex
Recensies
na meer dan 30 jaar nog altijd een toplocatie : schitterend en uitnodigend interieur, uiterst verzorgde en lekkere lunch, attente en vriendelijke bediening !
Vergeleken met moderne steriele restaurants vol staal, glas en beton is Hof ter Eycken een verademing van rust, klasse en topgastronomie.
Heel lekker klassieke keuken
Formidabel lekker! Zeer aangename sfeer!!
De kwaliteit van het eten is ok maar de originaliteit is ver zoek, om van eventuele vernieuwing nog maar te zwijgen. Verschillende ingrediënten komen in meerdere gerechten terug sla?!, truffel, asperges. De bediening is nog net op het randje van beleefd, maar je merkt dat ze de gastvrouw en sommelier liever hun tijd elders besteden. De chefkok en ober zijn wel zeer vriendelijk. Er werd geen rekening gehouden met de allergieën van mijn vrouw enkel met schaal- en weekdieren, wat bij wet verplicht is waardoor ze verschillende gerechten maar deels kon opeten. Spijtig dat er geen alternatief gerecht voorzien werd. De kreeft werd weggelaten en vervangen door een broodje uit de broodmand. Voor 110 euro op mag er wel wat meer moeite gedaan worden. Het lijkt er ook op dat er eten in contact gekomen is met schaaldieren aangezien mijn vrouw bij het thuiskomen kotsmisselijk was. Teleurstellend. Al bij al is dit geen ster waardig en is de prijs ver buiten proportie. In Ninove zijn er veel betere alternatieven zoals De Bakermat of 't Sleutelgat.
Wat kan ik hier nu schrijven? De vergelijkende trap stopt bij 'beste' en ik wil hier beschrijven wat voor gigantische culinaire belevenis dit wel is. Je wordt van in het begin, bij het toekomen, in de watten gelegd. Service is er effectief service, een glimlach is er gratis en het eten is er super geweldig lekker. De laatste keer kregen we ook een verhaal bij de menu die we kozen en zo leer je er ook nog iets bij. Ik raad ook zeker aan om de aangepaste wijnen erbij te nemen want je krijgt er zeer kwalitatieve wijnen bij die zeker en vast een mooi extraatje zijn aan de 'saveurs' van de ingrediënten. Een aanrader? Zeker! Reserveren raad ik ook aan want het is echt een 'place to be'
Prachtige verse producten en steeds in een gezellige setting! De menu's worden zorgvuldig samengesteld door vader en zoon en het resultaat mag er zijn! Tijdens het seizoen zijn de verse tomaten uit de tuin een absolute meerwaarde in de gerechten, net zoals de andere groenten en fruit uit de eigen grond! Een aanrader voor een culinaire en gezellige avond!
Onthaal zeer koud. Service was shockerend, zeer onvriendelijk. Een menselijk haar in dessert hoe is dit mogelijk????, geen excuses aangeboden voor dit voorval. Decor is verouderd en versleten vooral salon. Eten is niveau van een middelmatig trouwbuffet. Zeker geen ster waard, zelfs geen vermelding in Michelin gids. Slechtste ervaring in sterren restaurant sinds jaren!
Vorige week woensdag reserveerde ik online een tafeltje voor twee, voor dz dag erna. Uiteraard werd er online naar enkele gegevens gevraagd. Ook was er de gelegenheid om eventuele allergieën en andere opmerkingen aan te geven, wat ik op zich zéér positief vond. Ik vulde mijn allergieën in pistachenootjes, kokosnoot en anijs en zette bij opmerkingen: "liever geen orgaanvlees en duurzaam gelabelde visserij". Enkele uren nadien kreeg ik een telefoontje van een zekere 'Filip van Hof Ter Rijke ' met de bevestiging van ontvangst van de allergieën en opmerkingen. Hij vervolgde zijn gesprek op een dwingende toon met de vraag: " Mevrouw, ik lees wat u allemaal niet wenst. Waarmee kunnen we u eigenlijk wél nog helpen?" Op dat moment wist ik niet écht goed hoe ik hierop moest reageren, maar ik heb later op de dag mijn tafel geannuleerd. Als je geen opmerkingen wenst te ontvangen van potentieel nieuw cliënteel, vraag er dan ook niet naar!
4e keer dat wij er geweest zijn, wederom een culinaire TOP ervaring . Het eten, de wijn en bediening waren uitstekend. Haast u indien u nog wil gaan want in de zomer van 2020 stopt de zaak ermee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid