facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Ten Eenhoorn

Info

Stijlvol feesten en genieten in alle rust.



"*Feesten van kleine tot grote groepen*seminaries en bedrijfsfeesten*culinair genieten van dagverse en *seizoensgebonden gerechten*familiaal karakter*groene omgeving, weg van alle drukte*grote tuin met terras en speeltuin voor de kinderen*op een steenworp van Brussel*gemakkelijk bereikbaar via snelweg E40, afrit 20 Ternat*Ruime gratis parking*Audiovisueel materiaal ter beschikking"
Adres: Keierberg 80 , Asse 1730, BE
Telefoonnummer: 02 452 95 15
Stad: Asse
Route: Keierberg 80
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: hof ten eenhoorn trouwfeest, plezanten hof, hof ten eenhoorn openingsuren, waalborre asse, feestzaal asse, restaurant eenhoorn, restaurants asse, hof ter imde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Hop Den Hop 2 km Dit beeld trok zeker mijn aandacht omdat ik het eerst niet opmerkte. Ik hou echt van ...
Kokkino Kokkino 8 km
Recensies
Goede dag mensen van Hof Ten Eenhoorn, Ik was gisteren op een viering van Renewi bij jullie en kan alleen maar zeggen Het Was een TOP AVOND vriendelijke mensen en prima bediening en lekker ge eten .
Prachtige locatie, lekker eten, vriendelijke bediening
Prachtige hoppescheutenmenu voor geen geld. Culinair op niveau, bijpassende wijnen op niveau, allez, incluis apero en irish, ofkoers 5 gangen voor 120 eurookes pp met veeeel plezier afgegeven.!!!! Ook geen tekort aan hoeveelheden, alle schotels meer dan proeverkes.
Het gastronomisch palet ontbreekt hier volledig!!! Je verwacht je aan een gastronomische keuken gezien concept en prijs van het menu, echter is hier nog veel werk om dat niveau te behalen. Gerechten zijn veelal klassiek en vooral flauw van smaak. Dessert was te zoet! Jammer dat zelfs niet 1 van de gerechten erbovenuit steekt. Wat een teleurstelling! Om een volwaardige gastronomie te behalen wat ze schijnbaar wel zouden zijn zou de keuken nog twee gradaties mogen stijgen. Ja het kader is zeker mooi!
Prachtige locatie zowel voor huwelijksfeest als voor gezellig etentje. Het eten is verzorgd en vooral heel lekker. Bij mooi weer verloopt een huwelijksceremonie in de tuin zoals in een sprookje. Speciale overdekte ruimte om ceremonie in de tuin te laten doorgaan en ook heel veel ruimte voor receptie en voor de kindjes zijn er speeltuigen voor zien. Eigenaars doen hun uiterste best om te voldoen aan alle wensen. Zeker aan te bevelen.
Altijd verzorgde en overheerlijke maaltijden, zowel ter plekke als afhaal tijdens de corona pandemie. Steeds vriendelijk en klantgerichte personen die hun uiterste best doen. Bijzonder aangenaam dat er ook rekening werd gehouden met aanpassingen aan het menu voor zwangerschap geen ruawe vis. Een pareltje in de streek!
Heel aangename ervaring hier. Vorig jaar een trouw georganiseerd. Heel fijn team om mee samen te werken. Het eten en drinken was in orde. Voor sfeer en gezelligheid een 10/10. De tuin was ook aangenaam voor alle gasten omdat het net een warme zonnige dag was, al mag er misschien een pad worden aangelegd. Er is zeker genoeg parkeergelegenheid aan de overkant.
Opnieuw hier zeer hartelijk ontvangen. De eigenaars doen er zeer veel voor om je te helpen en je een zeer ontspannen namiddag of avond te geven. Het eten is heel lekker en er word rekening gehouden met allergieën en wensen van kinderen. De ruimtes zijn zeer mooi en geven een leuk rustiek karakter. Kortom voor klein of groot feest kan je hier zeker terecht!
We vierden er onze 30ste huwelijksverjaardag op 29 juni. Onze gastvrouwen hebben alles tot in de puntjes. We genoten van de mooie tuin tijdens de receptie. We hebben lekker gegeten en gedronken. Een aantal van onze genodigden hebben de gastenkamers uitgetest en zagen dat het goed was. De locatie is heerlijk!
Wij zochten een gezellige locatie voor ons huwelijk, met als vereisten: geen bandwerk, familiale sfeer en lekker eten! Erna, Katrien, de kok en het zaalpersoneel zijn één voor één toppers van formaat. De vernieuwde inrichting is van zeer hoog niveau en maakt het plaatje compleet. Een aanrader voor wie houdt van dat ietsje meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid