facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoevevlees - Time To Meat

Hoevevlees - Time To Meat

Info

• Hoevewinkel
• Samen Delen
• Vlees & vleespakketten
• Wagyu eigen kweek
• Mangalica eigen kweek
• Duurzaamheid
• Lokaal
• Recht van bij de boer



"Duurzaam Wagyu vlees rechtstreeks van de hoeve."
Adres: - HOF TE LANDEGEM -Grote Steenweg 17, 9340 Oordegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0470058490
Stad: Oordegem
Route: - HOF TE LANDEGEM -Grote Steenweg 17
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Wagyu online kopen, Wagyu vlees kopen Antwerpen, Wagyu waar te koop, Wagyu gent, Wagyu burgers kopen, Hof te landegem grote steenweg 17 lede, Wagyu vlees pakket, Wagyu België
Recensies
Geweldige ervaring. Wagyu is het lekkerste rundsvlees op aarde en de dieren die op deze boerderij worden grootgebrachten worden met liefde en respect behandeld. 100% transparant, je kan zo de stallen in wandelen en kennis maken. Boer zoals het moet, met passie en respect voor het product.
OH ja, we hebben een pareltje ontdekt! Een locatie als Hof te Landegem is een must see to believe locatie! De hoevewinkel heeft een uniek assortiment van Raszuiver Wagyu vlees en Belgasconne varkensvlees. Eens je de winkel binnen komt wordt je hartelijk ontvangen en geïntroduceerd aan hun overheerlijke vlees/wijn/extra's Zeker een bezoekje waard!
Naast de uitstekende kennis van zaken, de uitmuntende kwaliteit van het aanbod en de uiterst vriendelijke bediening zou je hier enkel en alleen al voor de locatie moeten zijn. Op het eeuwenoude Hof te Landegem word je als klant in de watten gelegd. Zo werd ik tijdens onze kerstinkopen getrakteerd op een heerlijke kerstmojito. Mijn man ging voor de warme chocolademelk met rhum. Hier word je met open armen ontvangen en is de klant nog koning! Zoals altijd keerden we met een warm gevoel terug naar huis. Toen met Kerstavond het eten werd opgediend, werd er even niet gepraat. Die soort van stilte die boekdelen spreekt. OVERHEERLIJK!
ONGELOOFLIJK lekker vlees, super vriendelijk onthaal... ook de ligging is perfect en rustig. Eline heeft ook kennis van de producten in overvloed. En die dieren, hebben daar precies allemaal de tijd van hun leven. Van zodra ze iemand zien, komen ze je groeten. Ik kon er blijven rondlopen. Of beter, de mooie dieren bewonderen, en staan twijfelen aan de frigo’s “wat ga ik nu eigenlijk meepakken?” Want alles was geen optie, jammer genoeg. Ik keer alvast heel snel terug. Het verschil in smaak en structuur van het vlees is ongelooflijk.
Bij time tot meat word je steeds enthousiast onthaald door de goedlachse Eline. Je zal er met eerlijke en heerlijke producten naar buiten stappen, die je door Eline met veel kennis van het vak worden aangeboden! Je kan er terecht voor Wagyu rundvlees van eigen kweek, alsook voor Belgasconne varkensvlees, heerlijke tapasplanken en aangepaste wijnen en biertjes. Na het bezoek aan de hoevewinkel kan je de Wagyrunderen bewonderen, een leuke beleving voor zowel jong als oud!
Het is voor mij altijd een feest om hier mijn Wagyu te kopen. Het vlees is van TOP kwaliteit !! En het is lokaal rechtstreeks van bij de producent, dit vertaalde zich in super vlees aan een vriendelijke prijs. Vraag ook naar Eline’s recept voor de zelfgemaakte tartaar van Wagyu deze is super het is een recept van een *** sterenzaak. Bedankt Eline tot de volgende keer.
Een heel mooie hoeve, prachtig gelegen in de velden. De dieren worden goed verzorgd dat zie je en dat proef je ook in het overheerlijke vlees. Zeer vriendelijke mensen met een passie voor hun vak. Ik beveel Time to Meat aan iedereen aan die een lekker stukje rundsvlees of varken wel kan smaken. De kwaliteit is uitzonderlijk goed. Echt top
Eline heeft het lekkerste Wagyuvlees, zowel voor op de BBQ, als apero en als winters comfortfood! Alles wordt aangeboden met de grootste passie en kennis van het vak. De koeien worden als echte sterren verwend, dat smaak je!
Top, top op alle vlak. Het vlees, uiteraard, maar gewoon het ganse concept, de bediening, locatie, ... Creatieve ondernemers met passie voor hun vak.
Het Wagyu vlees is, zoals algemeen geweten, verrukkelijk. Maar zeker ook een verrassing voor ons was de superlekkere waterzooi van kip. Meer dan het proeven waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid