facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Hoogland

Hoeve Hoogland

Info

rashonden en raskatten kennel
Hk 14104298

Geschiedenis

Een rashonden en raskatten kennel in de kempen.
Een kennel die is goedgekeurd door het ministerie van dierenwelzijn.
Een kennel waar pups en kittens ruim,proper en verzorgd zitten.
Een kennel waar u profescioneel geholpen wordt.



"Hoeve Hoogland is een familiale kleinschalige fokker in Kasterlee. Wij verkopen enkel 100% Belgische pups op deze locatie, aan een correcte prijs. Kom eens langs, ontmoet de prachtige pups en de ouderdieren."
Adres: Hoek 53, Tielen
Telefoonnummer: 0474976681
Stad: Tielen
Route: Hoek 53


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: hoeve hoogland ervaring, hoeve hoogland facebook, hoeve hoogland slechte ervaringen, hoeve hoogland tielen ervaringen, hoeve hoogland zwarte lijst, hoeve hoogland pups, beoordeling hoeve hoogland, hoeve hoogland openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Derde Bataljon Parachutisten Tielen Derde Bataljon Parachutisten Tielen 2 km Welkom op de officiële Facebook pagina van het Derde Bataljon Parachutisten.
Recensies
Via de site naar puppies gekeken, contact gelegd met de eigenaar het was een fijn gesprek, de puppies werden netjes thuisbezorgd alleen 1 puppie was verkeerd , ook dat werd goed opgelost we werden uitgenodigd om langs te komen , we zijn de andere dag er naar toe reden. Het verkeerde hondje had ik inmiddels Kees genoemd hij luisterde goed naar deze naam, we hebben er smakelijk om moeten lachen. Bij aankomst werden we rondgeleid voor een andere puppie , en er 1 uitgezocht het zag er allemaal netjes uit , uitgebreid een bakje koffie gekregen en een nette afwikkeling. Met vriendelijke groet ineke
Allemaal dikke leugens heb mijne pomeriaantje al 6 gezonden jaren je moet er ook goed voor zorgen he wn regelmatig.naar de veearts gaan he maar dat doen er niet veel he .
Overduidelijke broodfokker. Meermaals politie-invallen gehad. Koop hier aub geen hond. Ze mishandelen de moeders in Oostbloklanden en verkopen hier de pups die niet lang genoeg gezoogd zijn geweest en bijgevolg dus vol met ziekten zitten.
Mensen aub. Voor je hier een pup koopt, google eerst eens de naam van het bedrijf in combinatie met de naam van kranten. Je zal schrikken van de krantenartikels die je zo vindt. Google heeft een nieuwe optie die gebruik maakt van software die er helaas voor zorgt dat negatieve beoordelingen onterecht verwijderd worden. En waar broodfokkers gretig gebruik van maken.
Wie op 29 juni 2023 zijn opzoekwerk doet omtrent Hoeve Hoogland/Felicanis zal lezen dat hun erkenning wordt ingetrokken omwille van ernstige dierenmishandeling. Daarnaast wordt er ook een strafrechterlijk onderzoek gevoerd.
Met de 18 honden die maandag bij kennels Hoeve Hoogland en Felicanis in Kasterlee in beslag genomen werden, gaat het jammer genoeg een pak minder. Verschillende honden worden opgevangen in asiel Veeweyde. Meer in rtv.
Dierenleed dat Hoeve Hoogland heet.... als je puppymills in stand wilt houden moet je vooral hier je hondje weghalen. En aangezien ze behoorlijk wat zieke doorgefokte dieren verkopen, kun je gewoon elke 3 jaar weer een nieuwe kopen. Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat, zelfs na politieinvallen.
Hoeve hoogland, Felicanis, Puppy makelaar, Puppy Roedel, allemaal van dezelfde eigenaar. BROODFOK. Blijf er weg!
Opgelet, deze broodfokkers gaat nu proberen verder zieke dieren te verkopen onder de naam puppy roedel.
Werkzaamheden uitgevoerd in de zaak. Ik vond puppy's diepgevroren in de diepvries tussen de frietzakken. Ik kan nog zo veel vertellen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid