facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Engelenveld

Hoeve Engelenveld

Geschiedenis

Versgedraaide ijsjes, huisbereide zoete zondes, ijstaarten of liters ijs, allemaal met veel liefde voor de natuur en voor jou bereid, vers van de koe.

Pintjes voor de goesting, een lekker kopje koffie of iets fris, allemaal te krijgen op ons zomerterras.

Ook jouw groep (met de bus, op de fiets of te voet) wordt hier met open armen ontvangen, met een hartelijke rondleiding of om te genieten van ambachtelijk lekkers.

Tot snel, op onze boerderij!
Jan en Annemie Steensels-Cremers
Machteld, Mathieu en Noortje



"Ijs en zuivelboerderij"
Adres: Lakerweg 6, 3640 Kinrooi
Stad: Kinrooi
Route: Lakerweg 6
Postcode: 3640


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 13:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: IJssalon Kinrooi
Recensies
Heerlijk ijs en verrukkelijke rauwe melk. De kids willen geen “gewone” melk meer.
Erg vriendelijke bediening en lekker vers ijs, gemaakt van de melk van de koeien op de boerderij. Leuk speeltuintje voor de kleintjes, veilig afgeschermd van de weg. We bestelden hier ook al een ijstaart met de feestdagen, ook dit is een aanrader!
Zeer vriendelijke bediening. Echt grote ijsjes en zeer lekker!
Top locatie met uitzicht op de koeien en de natuur. Ze verkopen hun zelfgemaakte ijs keuze uit wel 20 smaken en kaas, melk , ijstaart en andere lekkernij.
Heerlijk kwaliteitsijs voor een schappelijke prijs. Ook een leuk assortiment aan andere zuivelproducten zoals boter, kaas enz. . . Fijn groot terras met zicht op een open landschap.
Dit is ons favoriete ijsboerderij. Heerlijk zelfgemaakt ijs, grote bollen en een erg vriendelijke eigenaresse. Als het kon, kwam ik hier iedere dag. Het is een echte aanrader.
Ijsje gegeten bij de ijsboerderij. Grote bollen, vriendelijke medewerkster. We hebben het idee dat het ijs voorheen cremiger was.
Lekkerste ijs wat ik in jaren heb gegeten en super personeel.
Heerlijke rondleiding en nog heerlijker ijs
Heeeerlijk ijs!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid