facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeks Verhuizingen / Hoeks Verhuur

Hoeks Verhuizingen / Hoeks Verhuur

Info

HOEKS VERHUIZINGEN

Geschiedenis

Waarom zou u zelf alles willen doen als het zo gemakkelijk en veilig is met een professionele verhuisfirma als Hoeks Verhuizingen ? Daarbij schikken we ons soepel naar uw wensen en naar het aantal helpende handen dat u kan optrommelen. Hoe meer u zelf meewerkt, hoe gunstiger de prijs uiteraard. Maar zelfs als u slechts een chauffeurverhuizer nodig hebt, zult u merken dat zijn professionele aanpak uw verhuizing een stuk vlotter doet verlopen, zodat 's avonds al een heleboel zaken netjes op hun plaats staan, liggen of hangen.

Wij kunnen ook 'door- to door' - verhuizingen aanbieden. Bij deze verhuizingen komen onze professionele verhuizers alles bij u inpakken. Vervolgens wordt alles verhuisd en tenslotte wordt alles op de andere locatie weer uitgepakt.

Niet 1 maar 12 redenen om 'Hoeks Verhuizingen' te kiezen:
Algemene know-how van de verhuissector
Ervaring in organisatie en coördinatie van verhuisprojecten
Operationeel in het hele Vlaamse landsgedeelte
Professioneel en opgeleid personeel
Flexibiliteit / planning aangepast aan uw behoeften
Accuraat
Eén Contactpersoon
Follow-up van uw opdrachten
Veiligheid
Toepassing van moderne verhuistechnieken
Ruim aanbod van verschillende diensten binnen de verhuissector
Lid van de Belgische Kamer der Verhuizers



"Op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf voor particuliere of commerciële verhuizingen? Hoeks Verhuizingen en Verhuur is dé referentie voor verhuizingen van en naar Limburg."
Adres: Christoffel Plantijnstraat 6, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 003211660050
Stad: Lommel
Route: Christoffel Plantijnstraat 6
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Opslagruimte te huur Lommel, Garagebox te huur Lommel, Aanhangwagen huren Lommel, Vrachtwagen Verhuur Limburg, Autoverhuur Lommel, Verhuislift 10e verdieping, Last minute verhuisservice, Mols verhuiswagen
Recensies
Ik dacht dat dit een professioneel verhuisbedrijf is… helaas valt dat tegen. Afgelopen dinsdag nog een kleine verhuizing kunnen regelen voor zaterdag. Ze zouden er om 8:30 zijn met 2 man. Om 9:00 nog steeds niemand en ook werd de telefoon en e-mail niet beantwoord. Daar zit je dan behoorlijk in de stress met al je spullen en losgekoppelde apparaten. Uiteindelijk kwam er om 9:10 een jongen die aangaf dat zijn collega ziek was en hij de verhuizing kwam doen. Helaas was mijn man op dit moment doodziek en ikzelf 6 maanden zwanger waardoor wij niet optimaal konden meehelpen. Er zat niks anders op voor mijn man dan sjouwen want een boxspring omhoog krijgen of een bankstel tillen doe je niet alleen. De jongeman was vriendelijk en behulpzaam en wij waren al blij dat hij wel was komen opdagen anders hadden wij een groot probleem gehad vandaar de 2 sterren. Wij hadden wel een tegemoetkoming in de prijs verwacht gezien de gehele situatie maar dat was ver te zoeken. We moesten zelfs de tijd dat de verhuizer onderweg was naar ons A 30 MIN tegen normaal tarief betalen. Dus 1,5 uur verhuizen blijkt 2 uur te kosten. Dit was mij op voorhand ook niet verteld in het e-mailcontact. Niet voor herhaling vatbaar.
Vlotte afwerking van een huurcontract voor een opslagbox. Gezapige sfeer. Bevindt zich in moderne KMO-zone. Vlot bereikbaar. Opslagplaats is omheind, heeft camerabewaking, een conciërge en is 24/7 toegankelijk. Kleine minpuntjes: geen verlichting in de box zelf, geen bruikbaar stopcontact in de buurt, benedenverdieping vrij stoffig. Voor de rest prima!
Ik heb geen contact gehad met Hoeks verhuizingen.
Goede, eerlijke informatie vooraf. Prijs conform de markt. Soepele manier van afhalen en terugbrengen van de wagen. Vrij nieuwe, ruime auto gehad met krachtige motor en alle nodige opties. Tevreden klant.
Voor een 4de keer daar gaan lossen, super ontvangen, Vriendelijk en snel gelost! Owja...en heerlijke koffie Met de compligroeten Chauffeur TaxiColli Kuurne
Beschadiging tijdens de verhuis en ipv het netjes op te lossen wordt het een heen en weer gegooi waardoor we spijtig genoeg naar onze verzekering zijn moeten trekken om de geschillen uit te klaren wat we heel spijtig vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid