facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeden Martine Verstraeten

Hoeden Martine Verstraeten

Info

Exclusieve handgemaakte dameshoeden en fascinators. Mannenhoeden en petten.
Exclusive handmade ladies hats and fascinators.
Hats and caps for man.
BTW BE 0732.401.369

Geschiedenis

Hoedenwinkel met persoonlijke service en een uitgebreid gamma in hoeden, petten, sjaals en handschoenen voor dames en heren. Chemosjaaltjes voor dames. Bruids- en suiteschoenen met tasjes die gekleurd kunnen worden in de kleur van de hoed of outfit.
Handgemaakte hoeden en fascinators voor dames, op maat en in de kleur naar wens.



"Hoeden Martine Verstraeten is een speciaalzaak voor hoeden en petten voor dames en heren. Voor heren vind je de merken Stetson, City SportcapsBelgisch en GuerraItaliaans. Er zijn ook confectiecollecties hoeden en petten voor dames van City sportcapsBelgisch, Derby SportBelgisch, Bronté en Catarzi. Martine Verstraeten is hoedenontwerpster/modiste en gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte haute couture hoeden voor dames. Een hoed of fascinator maken op maat en passend bij de outfit van de klant is haar specialiteit. Je komt het liefst langs met je feestkledij en schoenen om zo samen het gepaste ontwerp en kleur te kiezen bij de stijl van je outfit. Een afspraak maken hoeft niet, je bent welkom tijdens de openingsuren."
Adres:
Telefoonnummer: 016 606331
Stad: Haacht



op zoek naar gerelateerd: Hoedenwinkel Mechelen, Hoedenwinkel Brussel, Hoedenwinkel Antwerpen hoogstraat
Recensies
Als Stetson / Western Hats collectioneur heb ik nooit zo'n aanprijzing gehoord voor om't even welke andere Stetson winkel in België! Deze Stetson-hersteller werd mij door een mede-fanaat aangeprezen. Deze zaak is duidelijk op handen gedragen en gewaardeerd door een kenner. Ik ben er zelf nog niet geweest, omdat ik enkele jaren zonder nen echte F*#king hoed heb gelopen... Ik dierf de herstelling aan niemand toevertrouwen; nu weet ik waar Iedereen Moet gaan voor "nen deftigen hoed" ["deftig; ik bedoel DEGELIJK & MET CLASSE"].
Dame met stielkennis, weet wat past voor de klant en met zin voor humor. Hoed af hiervoor
Geweldige persoonlijke service bij het kiezen van een gepaste pet. Veel keuze in maten en modellen. Aanrader als je op zoek bent naar een hoed of pet!!
Deze eigenaar weet waarover ze het heeft sympathieke uitbaatster maakt zelf ook hoeden
Als man een hoed of een pet nodig? Hier koop je 'm met het juiste advies! Leuke winkel, uitgebreide collectie City Sports en Stetson, toffe madame ;-
Superleuke winkel! Is veel groter dan het lijkt. Dame heeft mij enorm voortgeholpen en is uiterst vriendelijk, kom hier langs voor alle soorten hoeden!
Een boeiende eigenares Met vakkennis, die eigen hoeden vervaardigd en workshops geeft. Aangename ervaring
ruime keuze en zeer vriendelijke en behulpzame dame! Heel tevreden met mijn nieuwe pet
Zeer vriendelijk en bovenal vakkundig advies! Reeds 2 hoeden gekocht. Ben zelf benieuwd wanneer ik voor de volgende kom ...
Vriendelijke ontvangst. Zeer goede uitleg en heel veel keus van mooie en goede hoeden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid