facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HMB Grill House

HMB Grill House
"Resto Grill BBQ toute l année Burgers pain maisons faits sur place"
Adres: Steenstraat,60, 1800 Vilvorde, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3222699932
Stad: Vilvorde
Route: Steenstraat,60
Postcode: 1800


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00
Woensdag: 12:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cantine Cantine 3 km Wat hier in ieder geval geweldig is is het personeel.
Recensies
Recente zaak. In woonstraat te Koningslo. Parkeerfaciliteit iets moeilijker. Interieur Amerikaans aangekleed. Tex mex geörienteerd. Vriendelijke bediening in het Nederlands. Leuke menukaart. Lekkere verzorgde schotels. Toffe benaming van de burgers. Alles dik OK. Enkel punt va n kritiek is een fletse rioolgeur die in het etablissement hangt.
Top restaurant! Super lekker, ruime porties, vlotte en vriendelijke bediening. Tof interieur. Keuze uit luxe hamburgers of traditionele keuken. Mijn nieuw favoriet restaurant. Doe zo verder!
Super! Zeer vriendelijke bediening, zalige hamburgers en verse frietjes...
Topburger! Sappig, vol smaak.. Aanrader
Super lekker , ik ga zeker terug
Mooie website
Leuke ontdekking, het merendeel van de menukaart is 'home made' vooral het ter plekke gemaakte brood en dat proef je. Succesvol koken voor het vlees wat naar mijn smaak een beetje zout ontbrak, de baas heeft niet ongelijk om te specificeren dat er peper- en zoutmolens aan tafel staan. Nette presentatie en attente service, ik beveel dit adres aan voor liefhebbers van hamburgers en goed vlees. Correcte verhouding kwaliteit/kwantiteit/prijs; Ik raad aan !
Normale hamburger met keftavlees voor twee personen kost 35€ met drankjes en twee porties friet Het is nog steeds duur...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid