facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HippoPhysio Emilie Depasse

HippoPhysio Emilie Depasse

Info

Animal Rehabilitation by Emilie Depasse

Physiotherapy for Horses, Dogs, Cats,...

www.hippophysio.com

Brussels

0470/05.71.09
[email protected]

Geschiedenis

Emilie Depasse is a dynamic and communicative 24-year-old Physiotherapist, Manual Therapist and Horse Physiotherapist. She is multilingual (Dutch, French, English).

Her interests have grown into a more specific domain than the horseback-riding alone, Horse Physiotherapy including the Manual Therapy to be precise.

Thanks to her formations she is focused on keeping her horse in good shape every time she rides.

She is fascinated by the Anatomy and Artrokinematics of the musculoskeletal system of humans and animals (horses and dogs).

Appointment for your horse?

--> Riding problems, Behaviour problems,..

-Examination of the horse:

~Muscle tensions
~Muscle weakness
~Atrophy
~Joint stiffness
~Back pain
~Neck pain
~Tendon problems
~Neurologic problems
~Revalidation
~Post-operative treatments
~Malformations
~Lymphatic problems
~Oedema
~Wound Healing
~...

-Treatment of the horse:

~Manual Therapy
~Mobilisations
~Intersegmental mobilisations
~Stretchings
~Massage
~Exercises
~Electrotherapy
~...





"A passion for Animal Health and Motion"
Adres: Vossekouter 9, 3040 Huldenberg
Telefoonnummer: 0470057109
Stad: Huldenberg
Route: Vossekouter 9
Postcode: 3040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lions From D' Es Leonbergers Lions From D' Es Leonbergers 2 km De place to be als je een Leonberger wil kopen. De energie en liefde die Luc in zijn ...
Recensies
Ik ben zeer tevreden over Emilie en kan haar ten zeerste aanraden. Na het verwijderen van een tumor bij mijn kooiker hondje van 11 jaar, werd hij zienderogen slechter. Hij had enorm veel pijn, zakte door zijn achterpootjes, wandelen ging niet meer en was zowat gekluisterd aan zijn mandje. Meerdere pijnstillers, accupunctuur behandelingen en dierenartsbezoeken hebben hem niet geholpen. Ten einde raad ben ik op aanraden van mijn honden kapster naar Emilie gegaan. En tot mijn grote verbazing zei ze dat ze hem zeker kon helpen. Na de eerste behandeling was er al een lichte verbetering en na 3 behandelingen had ik al een heel ander hondje. Ik ben Emilie dan ook enorm dankbaar voor het helpen van mijn senior en hopelijk kan hij nog een aantal jaren een pijnvrij en fijn hondenleven leiden.
Ik ben enorm blij en tevreden met Émilie als fysio-therapeute. Een aantal maanden geleden is Émilie mijn paard Salvador komen behandelen. Salvador had veel pijn in zijn lichaam, liep kreupel en had erg weinig spieren. Émilie is hem gaan behandelen. Ze is meerdere keren langsgekomen voor een behandeling de afgelopen maanden en elke keer was ik enorm tevreden. Ze is duidelijk en zachtaardig met Salvador en geeft hem de tijd om aan dingen te wennen. Ze heeft veel kennis en ervaring in het vakgebied. Ze zegt eerlijk waar het op staat en geeft duidelijke instructies voor hoe ik hem zelf kan helpen. Ook mag ik mijn vragen doorsturen naar Émilie om tussendoor wat tips en feedback te krijgen. Intussen zijn we die aantal maanden verder en wat een verschil zie ik bij Salvador! Van voorheen pijn in zijn lichaam en kreupel, naar een vrolijke en enthousiaste Salvador die niet meer kreupel is! Ik had hier niet op durven hopen, maar het is echt zo. Heel erg bedankt Émilie!
Émilie volgt mijn twee paarden al ongeveer 2 jaar op en doet dat als ze beste. Ze is niet enkel lief maar ook een experte in haar domein. Mijn paarden hebben pees blessures en die versoepelen elke keer meer en meer dankzij de laser behandeling van Emilie. Emilie is heel georganiseerd en weet altijd een plekje in haar agenda vrij te maken voor ons. Ze bespreekt met de dierenarts wat er allemaal gebeurd is en werkt hiermee verder. De opvolging is eveneens super. Ze vraagt filmpjes om te zien hoe het paard na de behandeling loopt. M.e.w een aanrader!!! Zonder twijfel!
Ongelofelijk tot wat Émilie in staat is. Ze heeft onmiddellijk een band met het dier en weet meteen wat ze moet doen qua manuele therapie. Ik denk dat er weinig mensen zijn die zo goed zijn in hun werk. Kan haar praktijk alleen maar aanraden, want dankzij haar is onze kat met ondertussen een leeftijd van 19 jaar nog steeds in de fleur van z’n leven. Bedankt voor alles Émilie!
Emilie is een enorm bekwame en positief gedreven fysio-therapeute. Zelf ken ik haar enkele jaren en kom ik op regelmatige basis bij haar over de vloer. Ik ben in het bezit van enkele husky’s en zelf ook actief in de sledesport. Na een ongelukje aan de rug van 1 van mijn honden ben ik bij haar terecht gekomen. Ze heeft er voor gezorgd dat de blessure op een correcte manier is verholpen met innovatieve handelingen zoals o.a. lasertherapie. Na deze behandelingen heeft het desbetreffende hondje toch nog de sledesport kunnen beoefenen zonder enige restrictie. Waar ik niet genoeg lof kan voor tonen. Ook zal ze altijd goede tips meegeven hoe bepaalde blessures vermeden kunnen worden alsook onnodige belasting. Hier heb ik al veel van mogen leren! Tegenwoordig ga ik maandelijks op controle, er wordt zo opgevolgd of er enige spanningen aanwezig zijn en deze tijdig verholpen kunnen worden, vooraleer ze kunnen leiden tot blessures. Sinds ik dan ook bij haar in behandeling ben, zijn mijn honden nagenoeg blessurevrij. Kortom, zoek je een aangepaste behandeling aan persoonlijke behoeften, zoek niet verder! Emilie zorgt voor fantastische begeleiding en zal altijd haar uiterste best doen om al je verwachtingen en vragen in te lossen. Een échte aanrader!
Mijn hondje Lily blesseerde zichzelf met een scheur in haar ligament tot gevolg. Het was Emilie die de diagnose stelde ėn ervoor zorgde dat Lily nu terug haar enthousiaste en pijnvrije zelf is. Het succes van de behandeling ligt in de combinatie van Emilie's manuele therapie met oefeningen voor thuis en beargumenteerd advies. Thank you! Lily & Dorien
Goede resultaten behaald met labrador Seppe en nu ook met Dalmatiër Stip met zijn schouder blessure. Émilie is heel goed in wat ze doet en even belangrijk, ze is ook heel geduldig en super lief met de dieren. Dankzij Émilie heeft Seppe zijn laatste 2 jaar aan spiermassa gewonnen en is hij altijd goed los gemasseerd, waar hij enorm van genoot, waardoor hij tot bijna op het einde vrij mobiel is gebleven ondanks zijn 3 slechte poten. Ook krijg je voldoende info en nuttige tips. Top therapeut /dame
Een professionele dame aan wie ik met heel veel plezier mijn honden bij laat behandelen. Een warme persoon die zich in bochten wringt om de patiënt en eigenaar toch voort te kunnen helpen. Mijn honden zijn er dol op.
Ik ben heel blij dat ik met mijn bearded collie LUNA naar EMILY kan gaan, ze sukkelt met artrose aan de elleboog en EMILY geeft je veel informatie en zegt ook wat je wel en niet mag doen; Ook moet ze thuis oefeningen doen enzo ik hoop maar dat ik haar zo nog enkele jaren kan houden; BEDANKT EMILY
Wij zijn op fysiotherapie geweest met onze berner sennen Toby bij hippophysio Émilie Depasse nadat hij geopereerd was aan de voorpoten. Zij is iemand met een hart voor dieren en een zeer gedreven persoon die uitstekend werk heeft gedaan voor onze schat Toby. Ik raad haar dan ook aan iedereen aan die problemen heeft met hun huisdier of het nu honden of paarden zijn! Levi, Katja, toby en to!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid