facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hippo Mania

Hippo Mania

Info

Leer de taal van het paard! Balanced horsemanship combineert de klassieke dressuur & natural horsemanship, voor een mentaal en fysiek paard.

Geschiedenis

Hippo Mania werkt volgens de principes van het Balanced Horsemanship en richt zich daarmee zowel op de mentale als fysieke balans van het paard. Balanced Horsemanship combineert het Natural Horsemanship met de klassieke dressuur.

Wil jij een beter en sterker team vormen met jouw viervoeter? Dan ben je bij Hippo Mania aan het juiste adres! Samen zullen we onszelf en ons paard, zowel mentaal als fysiek, sterker maken.

Hopelijk tot snel!

Adres: Kromstraat, 2491 Olmen
Telefoonnummer: 0474377160
Stad: Olmen
Route: Kromstraat
Postcode: 2491



op zoek naar gerelateerd: Horsemanship opleiding, Horsemanship Trainer, Grondwerkles Noord Brabant, Grondwerkles paard, Paardentrainer gezocht, Horse in Mind
Recensies
Training met respect voor paard en pony en kennis van zaken !
De schellen vielen me van mijn ogen in de vorige les. Een dikke aanrader!
Zeer goede en duidelijke uitleg. Ook praktijk en materiaal om achteraf mee te werken. En dit voor een prijsje.
Leuk om les te krijgen van zo een gemotiveerd persoon, ze is echt bezig met het paard en heeft heel veel kennis die ze toepast in al haar lessen, een genot om bezig te zien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid