facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hippeschoentjes.be

hippeschoentjes.be

Info

- Ruim aanbod kinderschoenen! Webshop & bakstenen winkel te Aarschot
- Uniek maatsysteem in cm
- Het hele jaar door 5% klantenkorting

Geschiedenis

hippeschoentjes brengt een frisse collectie duurzame kinderschoenen en slofjes vol kleur en speelsheid voor blije voetjes! Via de handige maatfilter in cm, kan je zorgeloos een passend schoentje voor zoon- of dochterlief uitkiezen.

Onze taak

Hippe en duurzame schoentjes en boekentassen.

Producten

duurzame kinderschoenen, sloffen en tasjes (maat 16 tem 41)



"Ruim aanbod kinderschoenen, sokken en boekentassen! Webshop & bakstenen winkel te AarschotUniek maatsysteem in cm!"
Adres: Nijverheidslaan 8, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 0468/24.81.66
eb.sejtneohcseppih@ofni
Stad: Aarschot
Route: Nijverheidslaan 8
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Kinderschoenen solden, Kinderschoenenwinkel Limburg, Kinderschoenen Gent, Kinderschoenenwinkel west vlaanderen, Kinderschoenen Kortrijk, Kinderschoenen outlet, Kinderschoenen Aalst, Kinderschoenenwinkel Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Vape Aarschot E-Vape Aarschot 949 meter Super vriendelijke man die mij uit de nood hielp. Eerste bezoek, zeker niet het laats...
Licardy Licardy 974 meter Merken: Thelma&Louise, Four Roses, Iko, Agua, Zerres, Rino&Pelle,...
De Sander De Sander 1 km Weer een verborgen parel van aarschot. klantvriendelijkheid op en top
De Suikerbakker De Suikerbakker 1 km Ruime keuze. Ook in geschenkverpakking.
Motor Coating Wrapping Motor Coating Wrapping 1 km MCW Aarschot is gewoon de top klasse in zijn branche. Ik heb er mijn Suzuki GSX-R 750...
Lidy Arms Lidy Arms 2 km Bazin en haar zoon zijn vaklui. Uitgebreid assortiment zowel wapens als munitie.
Recensies
Winkel in magazijnstijl makelijk bereikbaar tussen andere bedrijven schrikt misschien onterecht af: je vergeet dit snel als je het grote aanbod aan degelijke schoenen/laarsjes/sloefjes/... aantreft, van de allerkleinste maat tot tienermaten. Het zéér hulpvaardige personeel helpt je graag verder. Het kan soms zeer druk zijn: check de druktepieken op google! Toilet aanwezig altijd handig met kleine kinderen. Betaalkaarten bancontact/ kredietkaarten, Gezinsbondkaart aanvaard. Ook webshop zelf nog geen gebruik van gemaakt maar prima volgens vrienden.
Op Instagram promotie voor sales -40,-50,-60% maar in verhouding vond ik dat er véél meer schoenen stonden aan gewone prijzen. Zowel de promo als de gewone schoentjes stonden los door elkaar. Niet handig als je elke keer achteraan de schoenen op de doos moet kijken of ze in promo waren.
Zeer behulpzaam, geen vraag is te veel! Het was heel druk en toch pakte ze bij iedereen de tijd om uitleg te geven op een rustige en kalme manier. En natuurlijk heel mooie schoentjes, onze dochter gaat kunnen paraderen
De allerbeste schoenwinkel voor kindjes! Na zoveel verkeerde aankopen ivm mijn zoontje zijn brede voeten kregen we hier direct hulp. En binnen 5 minuten waren de perfecte schoenen gevonden! Echt een aanrader!
Het was de eerste keer dat we zijn langs geweest! We zijn door een aantal dames heel fijn verder geholpen zonder koopdruk! Leuk en behulpzaam team en uiteraard veel leuke schoentjes!
We komen hier heel graag; zeer veel keuze uit zeer kwaliteitsvolle schoenen, in alle vrijheid kiezen en toch heel professioneel geholpen worden!
Hele goede service, veel keuze, veel stock Heel vriendelijk en tolerant naar kinderen en ouders die schoenen vastnemen en niet altijd op dezelfde plaats terug kunnen zetten!
Altijd iets naar de goesting van onze zonen. Ondanks de grote drukte ook vandaag snel en heel vriendelijk verder geholpen bij het checken van de maat en gekozen schoen. Top!
Was al fan van hun super online service, maar vandaag voor het eerst ook eens in de winkel langsgeweest. Wat een gezellig winkeltje! Super goed geholpen geweest door de vriendelijke dames die echt hun tijd nemen om het voetje van je kindje op te meten en samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte schoenenmatch. Aanrader!!
Alle schoenen voor onze dochter komen hier vandaan. Super enthousiaste en vriendelijke dames met kennis van zaken. Service is super, heel behulpzaam! Veel keuze, leuke merken en fair geprijsd. Meetsysteem van lengte van de voeten superhandig om online te bestellen als je dat ziet zitten! Hebben wij gebruikt voor slofjes maar gaan voor schoenen steeds ter plaatse. De moeite om zover voor te rijden in ons geval :
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar hippeschoentjes.be met het openbaar vervoer


Aarschot Beschermde Werkplaats 200 meter
Aarschot Duracell 230 meter
709
Aarschot Duracell 230 meter
709
Aarschot Demerstraat 270 meter
530
532
Aarschot Demerstraat 280 meter
530
532

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid