facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hippe Schoentjes

Hippe Schoentjes
"Ruim aanbod kinderschoenen, sokken en boekentassen! Webshop & bakstenen winkel te AarschotUniek maatsysteem in cm!"
Adres: Nijverheidslaan 8 , Aarschot 3200, BE
Telefoonnummer: 0468 24 81 66
Stad: Aarschot
Route: Nijverheidslaan 8
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Kinderschoenen solden, Hippe schoenen dames, Kinderschoenenwinkel Limburg, Kinderschoenen winkel, Kinderschoenen Hasselt, Kinderschoenenwinkel West Vlaanderen, Kinderschoenen outlet, Kinderschoenen Aalst
Recensies
bijna 12 jaar is onze dochter en zowat al haar schoenen & laarzen sinds haar eerste stappers bestelden we online of kochten we in de Hippeschoentjeswinkel. Met de maatwijzer passen ze steeds uitstekend. Ook nu weer happy met de aankoop en supersnelle service! topteam!
Mijn dochter begint stilaan te stappen dus we gingen op zoek naar schoenen. Ik wilde eigenlijk niet online bestellen, maar vond in de omgeving niet direct mijn zin. De website van hippeschoentjes legt heel goed uit hoe je de maat neemt van je kind en wat voor schoen we best konden nemen. We hebben uiteindelijk de eerste schoenen van onze dochter bij hippeschoentjes besteld en alles verliep heel goed. De schoenen waren er al de volgende werkdag ! en ze passen perfect! Dochter blij dus wij ook blij!
Winkel in magazijnstijl makelijk bereikbaar tussen andere bedrijven schrikt misschien onterecht af: je vergeet dit snel als je het grote aanbod aan degelijke schoenen/laarsjes/sloefjes/... aantreft, van de allerkleinste maat tot tienermaten. Het zéér hulpvaardige personeel helpt je graag verder. Het kan soms zeer druk zijn: check de druktepieken op google! Toilet aanwezig altijd handig met kleine kinderen. Betaalkaarten bancontact/ kredietkaarten, Gezinsbondkaart aanvaard. Ook webshop zelf nog geen gebruik van gemaakt maar prima volgens vrienden.
We kopen de schoentjes van ons zoontje steeds in deze winkel. Vlot bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid, kwalitatieve en hippe schoenen aan een correcte prijs. Maar het is de hulpvaardigheid van het personeel bij het uitkiezen van de perfecte schoen, waarvoor we telkens terug komen! Stuk voor stuk zéér lieve dames, énorm kindvriendelijk, tonnen geduld, geen vraag teveel! Oprecht bedankt!
Bij het binnenkomen lacht er onmiddellijk al een medewerkster naar me en zegt me dat ze me direct komt helpen ondanks de drukte. Ik ben vriendelijk geholpen en heb gevonden wat ik nodig had. Het zijn steeds zeer kwalitatieve en goede schoenen.
Hippeschoentjes heeft een handige tool om de juiste schoenmaat te weten, ik kom altijd juist uit voor de kinderen. Als de schoenen niet mooi zitten ivm de sluiting kan ik deze gewoon terug sturen, een fijn en goed retour beleid.
Heel lieve verkoopsters! Super behulpzaam met maten van de voetjes opmeten en nog eens komen controleren achteraf of de maatjes toch wel juist zijn. Heel lief voor de kindjes. Wij komen zeker terug!
Zoals steeds een snelle en vriendelijke service. Duidelijke tips voor de smalle voetjes van mijn dochters. Een geweldig aanbod van schoenen en nu ook het heerlijke merk elle & rapha!
Wat een fijne ervaring met hippe schoentjes! Dankzij een cadeaubon leerde ik de winkel kennen. Super service & leuke merkjes. Wij gaan terug
Enkel maar lof over deze winkel! Heel behulpzaam, super kindvriendelijk en heel tof aanbod voor zowel kinderen als volwassenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid