facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hip Hoi

Hip Hoi

Info

Vrolijke mooie spulletjes voor de kinderkamer. Vind bij Hip Hoi de nieuwste merkjes van over de hele wereld. Op en top Scandinavisch.



"Kinderwinkel 0 tot 8 jaar in Scandinavisch design Kleding Speelgoed Boeken Gifts & Gadgets Kinderkamers Verlichting Decoratie"
Adres: Graaf du Parclaan 34, 9550 Herzele
Telefoonnummer: +32473343860
Stad: Herzele
Route: Graaf du Parclaan 34
Postcode: 9550


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hiphoi merken, Hiphoi ecocheques, HOI kleding, Kinder winkel, Babywinkel Zoersel, Baby webshop België, Babywinkel Brussel, Babywinkel Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cocopelli Geboortelijsten En Kinderkleding Cocopelli Geboortelijsten En Kinderkleding 166 meter Mijn favoriete winkel voor de Woody pyjama's voor ons zoontje! Naast Woody ook nog ve...
KOKON & KO KOKON & KO 635 meter KOKON is een belevingswinkel met een duurzame collectie kledij, babyartikelen en spee...
Recensies
Ellen staat steeds paraat met persoonlijk advies en heeft oprecht een warm hart voor haar klantjes. Het was heel fijn om ons geboortelijstje bij HipHoi aan te leggen, keuze uit het vast aanbod met de mogelijkheid om zelf spulletjes van de aangeboden merken uit te kiezen. Naast de webshop is een bezoekje aan de fysieke winkel altijd de moeite.
Kon ik 10 sterren geven, ik deed het. Ellen is de liefste, klantvriendelijkste, meest klantgedreven lokale handelaar die ik ken. Naast de mooiste kwaliteitsvolle producten bij Hip Hoi, tracht zij haar klanten ook steeds te inspireren en informeren. Zij staat altijd open voor feedback opdat zij haar aanbod/aanpak blijvend kan optimaliseren. Een voorbeeld voor velen. Zij maakt shoppen nóg leuker!
Ik kwam hier toevallig terecht toen ik op zoek was naar een cadeautje voor een "gender reveal" party. Ik was meteen verliefd op al die leuke spulletjes. Aangezien het geslacht dus nog niet gekend was, was ik een beetje verloren. Wat moet je kopen wanneer je het geslacht nog niet kent? Gelukkig stond zij me bij met raad en leuke ideetjes. Zij hield daarbij ook rekening met mijn budget. Toen ik 2 weken later nog een cadeautje moest hebben voor een geboorte, was de keuze snel gemaakt; "We gaan naar Hip Hoi". Toen trakteerde ik mezelf ook op een cadeautje dat ik nadien nog vergat mee te nemen . Amper 10 minuten later had ik een mailtje met de melding dat ik m'n pakketje vergeten was. Van service gesproken! Super veel respect voor deze straffe madam die haar dromen durft na te jagen. Een absolute aanrader voor al wie op zoek is naar een leuk cadeautje, een leuke plek om een geboortelijst aan te leggen of gewoon om je kleine ukkepuk te verwennen. Ik maak alvast reclame bij mama's to be in m'n vriendenkring .
Heel mooie kinderwinkel met een superlieve verkoopster! Heb hier de geboortelijsten gelegd van m’n beide kindjes en werd hierbij dan ook heel goed geholpen. Het contact is ook altijd heel aangenaam, precies of je kent elkaar al jaren : Een echte aanrader om eens een bezoekje te brengen en een geboortelijst te leggen!
Hip Hoi is zo een winkeltje dat je weet 'als ik binnenloop of op de site ga piepen' koop ik iets :-. Mooie collectie, maar vooral een onderneemster die haar job en met hart en ziel doet en winkelen extra leuk maakt. Een pareltje in Herzele en online.
Super mooie winkel en collecties! Ellen helpt je steeds met een glimlach en passie! Goed bezig, wij blijven terugkomen! :
Midden in het pittoreske dorpje Herzele wordt je altijd met een glimlach van Ellen goed ontvangen in haar warmtevolle kinderwinkel!! Ze helpt je onmiddellijk!! Toont zeker van haar nieuwste spulletjes aan jou!! Zeker eens de moeite waard om binnen te gaan!!
Vol verwondering kom je deze magische plek weer buiten! Er wordt met zorg gekozen voor de meest exclusieve merken met een grote nadruk op milieu, in deze winkel vind ik alles voor het interieur van de kinderkamer alsook educatief speelgoed, boeken, kledij ideaal om te winnen! kortom het is zeker een bezoekje waard. Goed bezig Ellen!
Supermooie pennenzak gekocht die ik 2 dagen later al in huis had, met een handgeschreven bedankbriefje, altijd leuk! : Merci Ellen, veel succes nog met je zaak in deze moeilijke tijd.
Zeer toffe winkel met leuke spulletjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid