facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hill’s Donuts Oostende

Hill’s Donuts Oostende

Info

Unieke, dagverse donuts in meer dan 40 smaken!

Adres: Kappellestraat 72b, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Oostende
Route: Kappellestraat 72b
Postcode: 8400


Recensies
We zijn langsgegaan net voor sluitingstijd. De winkelbediende was al geërgerd dat er een kwartier voor sluitingstijd nog klanten kwamen. Geen vriendelijk personeel dus. De donuts zelf waren over het algemeen heel erg droog en je smaakte amper welke smaak je had. Als je de 'verkeerde' smaak koos had je een donut die duidelijk al enkele dagen oud was en hierdoor heel erg uitgedroogd. Voor deze niet bepaald lekkere donuts betaalden we dan nog eens te veel geld. Hier gaan we nooit meer naar terug.
Mooie winkel, ziet er allemaal heel lekker uit... MAAR meerdere donuts waren niet meer vers en uitgedroogd. Je moet geluk hebben om net de verse te hebben die wel lekker zijn.
Speciaal naar Brugge gereden, maar bijzonder teleurgesteld. Donuts waren droog en niet lekker. Hadden verschillende smaken gekozen. Maar proefden soms amper wat het was...
Mooie aantrekkelijke winkel maar 1.90 euro voor een donut die zelfs minder lekker smaakt dan eentje uit de colruyt van 75 cent.... eerste en laatste keer.
Veel keuze, en lekkere donuts. Maar de meisjes die er werkten vond ik alles behalve vriendelijk. Een glimlach kon er zelf niet van af. Dat vind ik heel jammer voor zo’n zaak.
Had er meer van verwacht voor €1,90. Donuts zoals elders met een beetje versiering.
Enorm onvriendelijk personeel en dure, onsmakelijke en afgebakken donuts. Nooit meer!
Super leuke donuts !
Super lekker echt een aanrander
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid