facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hilde Quisquater (Hond en Advies)

Hilde Quisquater (Hond en Advies)

Info

Hond en Advies helpt mens en hond elkaar beter te begrijpen.

Voor vragen of info kan je best mailen naar [email protected]

Geschiedenis

Elke Hond heeft zijn eigen karakter en capaciteiten.
Hij is wie hij is en een goede baas zal het beste in hem naar boven halen.
Als hij in jou de leider vindt die hij zoekt, geef je hem de rust en de stabiliteit die hij nodig heeft. Zo wordt een hond aangenaam voor zijn omgeving.

Bezoek ook mijn websites http://www.hondenadvies.be en http://www.hondenwandelingen.be



"Je zit op de juiste plek bij Hilde Quisquater wanneer jij een droomteam wil vormen met je hond. Zodat jij en je hond elkaar begrijpen en jullie daardoor elke dag samen kunnen genieten. Omdat je hond geen enkel probleem meer heeft"
Adres: Koewacht 4, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 0476 263 789
Stad: Stekene
Route: Koewacht 4
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: Hilde Quisquater ervaringen, Boeken Hilde Quisquater
Recensies
Ze vraagt feedback over een eerste gesprek waar je flink voor moet betalen. Als je die feedback dan geeft waarbij je zegt dat je haar cursus niet zal volgen hoor je haar niet meer. Sterker nog, 2h daar gezeten samen met mijn hond. Ik reageerde op een gegeven moment volgens haar verkeerd, waarop ik dan vroeg hoe ik wel moest reageren. Kreeg als antwoord: daar moet je mijn cursus voor volgen. Voor 125€ zou daar wel een normaal antwoord op gegeven kunnen worden. Inmiddels andere hondentherapeut onder de arm genomen en sta al veel verder. Nooit meer !
Wat Cesar Milan is voor Amerika, is Hilde voor België en ver over de grens ! Zelfs beter zou ik durven zeggen. Na de cursus leiderschap wist ik eindelijk hoe ik mij Duitse herder en havanees moest aanpakken.Zoals ze zei de problemen liggen niet bij de honden maar bij jou . Elke dag wordt het beter en hebben de honden nu ook meer structuur. De cursus Hondentaal zou iedereen die een hond heeft of van honden houdt moeten volgen.Er zijn zoveel misverstanden bij het interpreteren van de honden. bedankt Hilde dat je ons baasje op de juiste weg hebt gezet ! Ziva en Snoopy
Helaas hadden wij een probleem dat met de lessen leiderschap totaal niet werd opgelost. Ook de brute manier van communiceren en methode van opvoeden ligt ons niet. Voor mensen met honden die wat sturing kunnen gebruiken, lijkt het me wel aan te raden maar dit was helaas voor ons niet het geval en zijn geen stap dichter bij ons doel geraakt.
Ik heb Hilde gecontacteerd om me te helpen met mijn hond, nl buiten was er een overreactie bij alles wat ze hoorde en zag, ik kon haar niet rustig maken, geen fixatie weghalen, ik had geen band met mijn hond. Heb de cursus "Leiderschap" gevolgd, na een paar lessen had ik al resultaat, een rustige volgzame hond, nu een vingerknip, een gebaar...het loopt prima, de vertrouwensband wordt sterker, De tijd tijdens de les was zo voorbij, les was heel boeiend, In mensentaal uitgelegd met gepaste voorbeelden, voor iedereen duidelijk! En ja, ik kom tot de vaststelling dat ik eerst de cursus "Hondentaal" had moeten volgen, ik spreek voor mezelf, ik wil weten wat mijn hond me vertelt, dus we gaan er voor! Bedankt Hilde, tot binnenkort! Ik kan Hilde heel sterk aanraden, zelfs nog voor je een pup in huis haalt! "Leider zijn werkt!" Hilde en Saffine
Voor iedereen die het beste voor heeft met zijn hond, kan ik de lessen van Hilde sterk aanraden . Daar het bij ons een 1ste hond was geadopteerde pup wilden we vooral zelf goed voorbereid zijn en kunnen geven wat de hond nodig heeft . Dankzij een 1ste contact met Hilde voor het ophalen van de pup hadden we duidelijke acties meegekregen om een goede start te nemen . Dit heeft veel geholpen en dankzij de leiderschapstraining die we nu volgen kunnen we hier op verder bouwen. Je krijgt steeds gerichte opdrachten waar je mee aan de slag gaat . Dit is niet altijd gemakkelijk maar wie doorzet gaat het verschil zien. Hilde is een echte specialist in wat ze doet. Haar aanpak is heel direct en ze zal zeggen hoe het er op staat, maar dit is wat je als baasje nodig hebt . Ondertussen hebben we onze hond Ocean nu 2 maanden en zijn super trots op hoe ze het doet en op onszelf . Dit zonder straffen of steeds snoepjes geven, maar door te vertrouwen op jou als leider. Enorm bedankt en we kijken alvast uit naar de rest van de leiderschapstraining en andere lessen die we zeker gaan volgen.
lieve watzeels Openbaar posten Learn more about writing reviews on Google Wat vind je goed aan dit bedrijf? Goede kwaliteit Goede waarde rofessioneel Betrouwbaar Responsief Na jaren allerlei trainingen koekjes, kleppertjes... gevolgd te hebben kwam ik via een tip uit bij Hilde. Zij gaf me gedurende 9 weken inzicht in hoe ik met mijn hond veel voorkomende problemen kan aanpakken. Mijn Duitse herder valt agressief uit naar andere honden wat een ontspannen wandeling heel moeilijk maakte. De tips die ik kreeg in de lessen hebben mij en mijn hond enorm vooruit geholpen. Ik ben nu een 10 weken verder en zie al een hele verandering. Ik merk dat zij al veel minder agressief reageert en veel sneller terug rustig is. De trainingen verliepen via zoom maar dat was geen enkel probleem om alles goed op te pikken. Er is genoeg mogelijkheid om vragen te stellen rechtstreeks of via facebook. Na deze training ga ik de lessen rond gedrag en signalen van honden volgen en ik twijfel er niet aan dat dit me nog een stap dichter bij mijn doel gaat brengen. Deze lessen zijn voor mij een aanrader. Het is geen training in de klassieke zin van het woord, maar een manier van omgaan met je hond. Het doel is een rustige volgzame hond bekomen met het baasje als zelfzekere leider.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid